Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΤΟ MSC LIRICA ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

ΤΟ MSC LIRICA ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

MSC LIRICA
  • Ο Πειραιάς θα αποτελεί νέο λιμάνι αναχώρησης
  • Με νέες και καινοτόμες 7-νύκτες κρουαζιέρες θα ανακαλύψει κανείς πανέμορφα τοπία και χρώματα της εξωτικής Ανατολικής Μεσογείου

Η MSC Cruises θα χρησιμοποιήσει το MSC Lirica στην αγορά της Ανατολικής Μεσογείου το καλοκαίρι του 2021 και θα το εγκαταστήσει στο λιμάνι του Πειραιά για ολόκληρη την περίοδο.

Το MSC Lirica θα προσφέρει νέες, καινοτόμες κρουαζιέρες διάρκειας 7 νυχτών από το Μάιο έως τον Σεπτέμβριο 2021 οι οποίες θα αναχωρούν από τον Πειραιά και θα επισκέπτονται τη Μύκονο, τη Χάιφα (Ισραήλ), τη Λεμεσό (Κύπρος), τη Ρόδο και το Κουσάντασι (Τουρκία) πριν επιστρέψουν στον Πειραιά.  

Ο Angelo Capurro, Executive Director της MSC Cruises σχολίασε:  “Από τότε που είδαμε τους πρώτους επιβάτες να επιβιβάζονται στα πλοία μας στην Ελλάδα το 2003, η παρουσία μας στην χώρα αυξήθηκε σημαντικά και θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας για την απίστευτη συμπαράσταση της Ελληνικής αγοράς, η οποία μας βοήθησε να  επεκτείνουμε το έργο μας και την επιτυχία μας.

“Η σχέση μας με τους ‘Έλληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες αναπτύχθηκε αξιοσημείωτα και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους  το καλοκαίρι του 2021 όταν το λιμάνι του Πειραιά θα παίξει σημαντικό στις  κρουαζιέρες της Ανατολικής Μεσογείου με δυνατότητα επιβίβασης για πρώτη φορά από εκεί”.

Καθώς συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε επιχειρησιακά  εντάσσοντας περισσότερα κρουαζιερόπλοια στο στόλο μας , είμαι πεπεισμένος ότι μελλοντικά η παρουσία μας στην Ελλάδα θα μεγαλώσει” .

To MSC Lirica προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία κρουαζιέρας δίνοντας έμφαση στην κομψότητα, την άνεση και την φιλοξενία διαθέτοντας 992 καμπίνες. 

Το πλοίο διαθέτει ευρύχωρες αίθουσες, με πανοραμική άποψη των εσωτερικών χώρων από το φουαγιέ και ταυτόχρονα τα παράθυρα των σαλονιών προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε σαλόνια και μπαρ, μεταξύ των οποίων το εντυπωσιακό Beverly Hills Bar ή η παραδοσιακή Αγγλική Lord Nelson Pub, οι ιδανικές επιλογές για ένα ποτό πριν την θεατρική παράσταση.

Για τις οικογένειες  έχει δημιουργηθεί παιδότοπος σε συνεργασία με την LEGO και την Chicco, υπάρχουν  δύο πισίνες  και ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών.

Ο χώρος του MSC Aurea Spa είναι ο Παράδεισος για όσους  θέλουν να χαλαρώσουν ενώ το θέατρο Broadway προσφέρει διασκέδαση κάθε βράδυ. Οι δύο κυρίως τραπεζαρίες, το self service εστιατόριο και το δημοφιλές Kaito Sushi Bar δίνουν στους επιβάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν πού θα γευματίσουν.

Η MSC Cruises σχεδιάζει να προσελκύσει στην Αθήνα επιβάτες από την Βόρεια Ευρώπη και όλο τον κόσμο με το πρόγραμμα  MSC Fly & Cruise deals προκειμένου να επιβιβασθούν στα πλοία της από το λιμάνι του Πειραιά.

Η Top Kinisis Travel είναι Preferred Sales Agent της MSC Cruises στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Top Kinisis
Τηλ.: +30 210 3232501, Fax +30 2103232059   
22, Filellinon Street, 105 57 Athens, Greece

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.