Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Είσαι Startuper; Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο marine challenge competition!

Είσαι Startuper; Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο marine challenge competition!

BLUEGROWTH goes NATIONAL!!

Είσαι η καλύτερη startup στη γαλάζια οικονομία; Πάρε μέρος στο μεγαλύτερο marine challenge competition!

O διαγωνισμός BlueGrowth, για έκτη συνεχή χρονιά έχει στόχο να αναδείξει καινοτόμες ιδέες για προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τη θαλάσσια οικονομία.

Ο διαγωνισμός BlueGrowth διοργανώνεται από την «Aephoria.net», και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Ναυτικού Επιμελητήριου της Ελλάδος.

Το call for entry άνοιξε και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και αρχές Ιανουαρίου!

Η ομάδα του BlueGrowth, μαζί με την Aephoria και τη «δεξαμενή» Μεντόρων θα υποστηρίξουν τις ομάδες πλήρως σε οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόκληση παρουσιαστεί.

Η διαδικασία ψηφοφορίας θα αναδείξει τις πιο δημοφιλείς startups. Με την υποστήριξη της Aephoria.net και του BlueGrowth, οι νικητές θα κερδίσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες, καθώς και σε ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων της μπλε οικονομίας, ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς και φορείς, πρόσβαση σε χώρους εργασίας. Η πρωτοποριακή αυτή διαδικασία έχει καθιερώσει πλέον όχι μόνο τον Πειραιά, όπου έχει τρέξει ο διαγωνισμός πέντε συνεχή έτη, σε πρωτεύουσα της θαλάσσιας καινοτομίας αλλά έχει δημιουργήσει μια «δεξαμενή σκέψης» για καινοτόμες πρωτοβουλίες νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή απήχηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων μπείτε στο http://www.bluegrowth.gr/register/ 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.