Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Press/Fam Trip εκπροσώπων της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κύπρου στην...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Press/Fam Trip εκπροσώπων της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κύπρου στην Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Press/Fam Trip εκπροσώπων της Υπηρεσίας ΕΟΤ Κύπρου στην Θεσσαλονίκη

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, είχε την χαρά να φιλοξενήσει εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς της Κύπρου, για ένα τετραήμερο, στο πλαίσιο αποστολής εξοικείωσης και ενημέρωσης το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Κύπρου.

Οι Κύπριοι συμμετέχοντες της αποστολής, κ. Θεόδωρος Θαλασσινός, Προϊστάμενος Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Κύπρου, ο κ. Σταύρος Χατζησάββας, εκδότης και δημοσιογράφος της τουριστικής εφημερίδας και ιστοσελίδας “Cyprus Highlights” και η κ. Δαμιανού Μαρία εκπρόσωπος του Τ.Ο “XENOS TRAVEL”, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Θεσσαλονίκη, ενόψει και της επερχόμενης εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων με στόχο την τόνωση των τουριστικών ροών της κυπριακής αγοράς.

Τα μέλη της κυπριακής αποστολής φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Porto Palace, απόλαυσαν τις γαστριμαργικές προτάσεις της πόλης, επισκέφθηκαν τα σημαντικά ιστορικά σημεία της, το Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό Μουσείο, τον Άγιο Δημήτριο, την Ροτόντα και την Αρχαία Αγορά κλπ.

Κατά την παραμονή τους στη πόλη, ακόμη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν πολιτιστικά δρώμενα αλλά και να κάνουν επαφές με τον Σύνδεσμο Πολιτισμού Ελλάδος – Κύπρου. Επιπλέον η αποστολή περιηγήθηκε στην περιοχή της Πιερίας σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι συμμετέχοντες της αποστολής εξοικείωσης εκπροσωπούν κορυφαίους φορείς της κυπριακής αγοράς, με μακρά παράδοση και εμπειρία στον εξερχόμενο τουρισμό Κύπρου προς Ελλάδα και ειδικότερα προς την πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.