Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά BREAST CANCER AWARENESS | ELECTRA HOTELS & RESORTS

BREAST CANCER AWARENESS | ELECTRA HOTELS & RESORTS

BREAST-CANCER-AWARENESS
Celestyal Cruises

Με αφορμή το γεγόνος ότι ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην Πρόληψη κατά του Καρκίνου του Μαστού, ο Όμιλος Electra Hotels & Resorts οργάνωσε χθες, 23 Οκτωβρίου, στο Electra Athens μια ενημέρωση για την Πρόληψη με κεντρικό μήνυμα «Ενημερώνουμε Εσένα και Μια Φίλη σου».

Η Διοίκηση του Ομίλου προσκάλεσε τις εργαζόμενες να παρευρεθούν με μια φίλη τους, στις ομιλίες σημαντικών επιστημόνων ώστε να ενημερωθούν για το μείζον θέμα της πρόληψης. Οι ομιλητές που βρέθηκαν στο πάνελ ήταν οι Σκαρλάτος Ιωάννης, Ακτινοδιαγνώστης – Ογκολόγος, Πρώην Διευθυντής του Ακτινοθεραπευτικού – Ογκολογικού Κέντρου Γ.Α.Ο.Ν.Α «Άγιος Σάββας» , Ξένος Κωνσταντίνος, Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος M.Sc, Μετεκπαιδευθείς στη Διατροφική Ιατρική-University of Surrey, Διευθυντής τμήματος Διατροφογενετικής και Ερευνας Θρέψης «ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ» και Δημοπούλου Ειρήνη Κλινική Ψυχολόγος, στη Μονάδα Ψυχοογκολογίας της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας.

Το μήνυμα ήταν ηχηρό και από τα τρία επιστημονικά πεδία: «Η πολύπλευρη ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού βάζει την πρόληψη στη ζωή μας».

Ο Όμιλος ενθάρρυνε τις εργαζόμενες στην εξέταση της ψηφιακής μαστογραφίας εξασφαλίζοντας μια προνομιακή τιμή σε συνεργασία με την Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ, ενώ η ημέρα της εξέτασης θα δοθεί ως τιμητική άδεια.

Το αυξημένο ενδιαφέρον των εργαζομένων δίνει ελπίδα για την ένταξη της πρόληψης στη ζωή των γυναικών και δίνει το πράσινο φως στον Όμιλο να καθιερώσει παρόμοιες δράσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.