Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 21η Ετήσια Συνάντηση Μουσείων Νεότερου Πολιτισμού «Εκπαίδευση και Νεοελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά»

21η Ετήσια Συνάντηση Μουσείων Νεότερου Πολιτισμού «Εκπαίδευση και Νεοελληνική Πολιτιστική Κληρονομιά»

Η Διεύθυνση Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, σε συνεργασία με το Ελληνικό Τμήμα του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (ICOM) ICOM – Hellenic National Committee, διοργανώνει και φέτος συνάντηση-σεμινάριο για τις εκπαιδευτικές δράσεις των Μουσείων Νεότερου Πολιτισμού με θέμα: «Εκπαιδευτικές δράσεις και παραστατικές τέχνες».

1.11.2019 στο Αμφιθέατρο ΥΠΠΟΑ

Κατά τη Συνάντηση θα δοθεί έμφαση στις νέες ερμηνευτικές δυνατότητες που μπορεί να προκύψουν από την ανάγνωση των αντικειμένων των συλλογών με όχημα το λεξιλόγιο των παραστατικών τεχνών.

Επίσης θα παρουσιαστούν οι δράσεις των Μουσείων Νεότερου Πολιτισμού, που σχετίζονται με το θέμα αλλά και τα νέα τους εκπαιδευτικά προγράμματα, με στόχο την ανάδειξη των καλών πρακτικών που αναπτύσσονται στο σύγχρονο μουσειακό περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.