Αρχική Αεροπορικά Νέα Πρόεδρος στην AVIAREPS, ο Στέργιος Πιτσιόρλας

Πρόεδρος στην AVIAREPS, ο Στέργιος Πιτσιόρλας

Στέργιος Πιτσιόρλας

Η AVIAREPS ανακοινώνει ότι μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εταιρικών διαδικασιών, τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνει ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας.

Ο κ. Πιτσιόρλας είναι νομικός, εργάσθηκε ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του τουρισμού. Διετέλεσε Πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

H AVIAREPS αποτελεί έναν σημαντικό επιχειρηματικό Όμιλο με δραστηριότητες που εκτείνονται από αεροπορικές υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling), τουρισμού, αεροπορίας, logistics και cargo όπως η Swissport Hellas και Skyserv, καθώς και η αεροπορική εταιρεία Sky Express. Ο όμιλος διακρίνεται για την παροχή ποιότητας, ασφάλειας, εξειδίκευσης, καινοτομίας και χρησιμοποίησης νέων τεχνολογιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.