Αρχική Διεθνή Παρουσίαση της Ιορδανίας στην Αθήνα από τον Οργανισμό Τουρισμού της Ιορδανίας 

Παρουσίαση της Ιορδανίας στην Αθήνα από τον Οργανισμό Τουρισμού της Ιορδανίας 

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: ο κ. Ashraf Khasawneh εκπρόσωπος Πρέσβη του Χασεμιτικό Βασιλείου της Ιορδανίας, Διπλωμάτης, ο κ. Amer Al- Twal ειδικός στο θρησκευτικό τουρισμό, του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας, o Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Μάξιμος, κ. Κωνσταντίνος Μαργαρίτης Δημοσιογράφος - Πολιτικός Αναλυτής, ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης-Πρόεδρος της Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδιών και Τουρισμού Τουριστικών (FEDHATTA), η κα. Αντωνία Δήμου εκπρόσωπος του Υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη, ο κ. Χρήστος Πετρέας εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διοκαισαρείας κκ. Βενέδικτος, ο κ. Αντιπρόεδρος της FEDHATTA κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης, ο κ. Yussef Dorkhom - Σύμβουλος Πρεσβείας Παλαιστίνης, ο κ. Eng. Rustom Mkhjian διευθυντής Επιτροπής Ιορδάνη Ποταμού, Αρχαιολόγος και ο κ. Ahmad Al Hmoud ο διευθυντής Μάρκετινγκ του Οργανισμού Τουρισμού της Ιορδανίας.

Στη φωτογραφία από τα αριστερά προς τα δεξιά: ο κ. Ashraf Khasawneh εκπρόσωπος Πρέσβη του Χασεμιτικό Βασιλείου της Ιορδανίας, Διπλωμάτης, ο κ. Amer Al- Twal ειδικός στο θρησκευτικό τουρισμό, του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας, o Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Μάξιμος, κ. Κωνσταντίνος Μαργαρίτης Δημοσιογράφος – Πολιτικός Αναλυτής, ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης-Πρόεδρος της Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδιών και Τουρισμού Τουριστικών (FEDHATTA), η κα. Αντωνία Δήμου εκπρόσωπος του Υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη, ο κ. Χρήστος Πετρέας εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διοκαισαρείας κκ. Βενέδικτος, ο κ. Αντιπρόεδρος της FEDHATTA κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης, ο κ. Yussef Dorkhom – Σύμβουλος Πρεσβείας Παλαιστίνης, ο κ. Eng. Rustom Mkhjian διευθυντής Επιτροπής Ιορδάνη Ποταμού, Αρχαιολόγος και ο κ. Ahmad Al Hmoud ο διευθυντής Μάρκετινγκ του Οργανισμού Τουρισμού της Ιορδανίας.

Παρουσίαση με θέμα «Meet us in Athens. Jordan: A Historical, Cultural & Religious Destination» πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Crowne Plaza Hotel, την Πέμπτη στις 26 Σεπτεμβρίου, από την αποστολή του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού της Ιορδανίας, σε συνεργασία με την Πρεσβεία Ιορδανίας και τον κύριο Ashraf Khasawneh εκπρόσωπο Πρέσβη, Διπλωμάτη και την Επίτιμο Πρόξενο στη Θεσσαλονίκη κα. Δέσποινα Μαντά.

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: ο κ. Amer Al- Twal ειδικός στο θρησκευτικό τουρισμό, του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας, ο κ. Ahmad Al Hmoud ο διευθυντής Μάρκετινγκ του Οργανισμού Τουρισμού της Ιορδανίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διοκαισαρείας κκ. Βενέδικτος, και ο κ. Eng. Rustom Mkhjian διευθυντής Επιτροπής Ιορδάνη Ποταμού, Αρχαιολόγος

Στην εκδήλωση παρευρέθη και μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διοκαισαρείας κκ. Βενέδικτος ο οποίος στήριξε με την συμμετοχή του την πρωτοβουλία του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διοκαισαρείας κκ. Βενέδικτος, μεταξύ άλλων τόνισε ότι η Ιορδανία είναι ένα σύγχρονο, πολιτισμένο και ασφαλές μουσουλμανικό κράτος στο οποίο όλοι τελούν με απόλυτη ελευθερία τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: ο κ. Χρήστος Πετρέας εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου, κα. Αντωνία Δήμου εκπρόσωπος του Υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη, ο κ. Amer Al- Twal ειδικός στο θρησκευτικό τουρισμό, του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας, η κα. Δέσποινα Μαντά Επίτιμη Πρόξενος του Χασεμιτικό Βασιλείου της Ιορδανίας και ο κ. Ashraf Khasawneh εκπρόσωπος Πρέσβη του Χασεμιτικό Βασιλείου της Ιορδανίας, Διπλωμάτης

Την παρουσίαση στήριξε με τη συνεργασία της η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας με χαιρετισμό του εκπροσώπου της κ. Χρήστου Πετρέα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία και υποστήριξη της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδιών και Τουρισμού (FEDHATTA) και του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρου Τσιλίδη καθώς και τουριστικών πρακτόρων.

Κατά τον χαιρετισμό του ο αντιπρόεδρος της FEDHATTA κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης τόνισε ότι οι τουριστικοί πράκτορες θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος του Πρέσβη της Ιορδανίας στην Αθήνα κ. Ashraf Khasawneh η πρεσβεία στηρίζει όλες τις προσπάθειες για την από κοινού ανάπτυξη του τουρισμού και γενικότερα των συνεργειών και σχέσεων των δύο χωρών.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθει ο κ. Γεώργιος Μπονάνος ειδικός σε θέματα εμπορίου της Αμερικάνικης Πρεσβείας, ο κ. Yussef Dorkhom – Σύμβουλος της Πρεσβείας Παλαιστίνης, ο κ. Edgar Alvarado Salamanca αναπληρωτής της αποστολής από την Πρεσβεία του Περού, η κα Christina Ceban εκπρόσωπος της πρεσβείας της Μολδαβίας, ο κ. Νικόλαος Βασιλείου από την διοικητική επιτροπή και τις διεθνείς σχέσεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρείας Royal Jordanian όπως και άλλοι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Στόχος της αποστολής που ήρθε στην Αθήνα ήταν να αναπτύξει τις σχέσεις και τις συνεργασίες που αφορούν τον τουρισμό, με σαφή προσανατολισμό στον θρησκευτικό/προσκυνηματικό τουρισμό. Κατά την ομιλία του ο κύριος Ο Ahmad Al Hmoud διευθυντής Μάρκετινγκ του Οργανισμού Τουρισμού της Ιορδανίας τόνισε τις προοπτικές που ανοίγονται στον θρησκευτικό τουρισμό λόγω της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Ελλάδας με την Ιορδανία, μέσω Αθήνας και προσεχώς μέσω Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση των χριστιανικών προσκυνημάτων, της ιστορίας και του πολιτισμού μιας χώρας με την οποία υπάρχουν από το παρελθόν δεσμοί με την Ελλάδα. Μίλησαν επίσης ο κύριος Eng. Rustom Mkhjian διευθυντής Επιτροπής Ιορδάνη Ποταμού, Αρχαιολόγος και ο κύριος Amer Al- Twal ειδικός στο θρησκευτικό τουρισμό, του Οργανισμού Τουρισμού Ιορδανίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.