Αρχική Δήμοι Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Με στόχο την ανάδειξη του Πολιτισμού και των Παραδόσεων της Αλοννήσου σε συνδυασμό με το απαράμιλλο φυσικό κάλλος του νησιού, θα μεταβεί στην Κίνα, ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου προκειμένου να συμμετέχει στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού στην Κινεζική πόλη Kunming, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα, 25/10 έως 3/11/2019.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου θα αναλάβει να «ταξιδέψει» το κοινό μέσα από τις εντυπωσιακές εικόνες του προορισμού, τους παραδοσιακούς χορούς και τις τοπικές μελωδίες, συνδέοντας τον πολιτισμό με τα αυθεντικά προϊόντα της Αλοννήσου.

Με «όχημα» τα αριστουργήματα από σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ακρόπολης, οι θεατές θα «μυηθούν» στις Αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις και τα αρώματα, ενώ η κυρία Μαρία Ζησούλη, υπεύθυνη της διοργάνωσης, θα παρουσιάσει το νησί της Αλοννήσου.

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στην Guangzhou σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ακρόπολης. Η δυναμική συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου που θα δώσει τη δική του ξεχωριστή «νότα» στην εκδήλωση με το μουσικο-χορευτικό του συγκρότημα εκπροσωπώντας επάξια της Αλόννησο, διασφαλίζεται και οργανώνεται με την καταλυτική στήριξη του Δήμου Αλοννήσου καθώς και την εθελοντική συνεισφορά τοπικών επιχειρήσεων. Αξίζει να αναφερθεί πως θα προηγηθεί μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στα Social Media από τους διοργανωτές καθώς και Συνέντευξη Τύπου την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης, με την παρουσία του Γενικού Προξένου κ. Δημήτρη Βελισσαρούλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.