Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μίνι-αποδράσεις για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία της Louis Hotels

Μίνι-αποδράσεις για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία της Louis Hotels

Μίνι-αποδράσεις για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία της Louis Hotels

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει και ήρθε ο καιρός για ένα σύντομο φθινοπωρινό διάλειμμα. Η Louis Hotels, πιστή στις παραδόσεις δεν ξέχασε όλους αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν το τριήμερό τους μακριά από το σπίτι με την οικογένεια, το σύντροφο ή την παρέα τους. Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν την προσφορά για τα ξενοδοχεία της σε Πάφο, Πρωταρά, Λεμεσό και Χανιά.

Όσοι θα επισκεφθούν την Πάφο η οποία παρέχει πλειάδα επιλογών για όλες τις ηλικίες ένας ιδανικός προορισμός είναι το Louis Ledra Beach. Το ξενοδοχείο με ψηλές προδιαγραφές σε φανταστική τοποθεσία, κοντά στο ιστορικό λιμάνι της Πάφου υποδέχεται τους επισκέπτες του προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης.

Αυτοί που επιζητούν πολυτελείς διακοπές 5 αστέρων, έχουν την επιλογή του Louis Ivi Mare, του καινούργιου ξενοδοχείου της Louis Hotels στην Πάφο. Το ξενοδοχείο σχεδιάστηκε και διακοσμήθηκε με ιδιαίτερη καλαισθησία και σεβασμό προς το περιβάλλον. Το λευκό που επικρατεί παντού, σε συνδυασμό με το γαλάζιο της θάλασσας αποτελούν την παλέτα για την τέλεια μίνι-απόδραση. Στους χώρους του ξενοδοχείου μπορείτε να βρείτε τα γνωστά εστιατόρια Akakiko και Eλληνικό Ουζομεζεδοπωλείο για ποιοτικές και λαχταριστές γεύσεις.

To πολυβραβευμένο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, Louis Phaethon Beach με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες για αναψυχή για όλες τις ηλικίες προσφέρει ένα πλήρες πακέτο διατροφής και διασκέδασης στις καλύτερες τιμές για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου για όλη την οικογένεια.

Oι λάτρεις του Πρωταρά μπορούν να επιλέξουν το Louis Althea Beach ή το Louis St. Elias Resort. Στο εξαιρετικής ομορφιάς περιβάλλον του Louis Althea Beach θα νιώσετε σαν βασιλιάδες. Το χαμόγελο των ανθρώπων του ξενοδοχείου, οι γεύσεις, οι ανέσεις που προσφέρει το ξενοδοχείο και ασφαλώς το περιβάλλον θα σας κερδίσουν αμέσως και θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές και αναμνήσεις για εσάς και την οικογένειά σας. Στο Louis St. Elias Resort εσείς και η οικογένειά σας θα απολαύσετε εκτός από την καλύτερη φιλοξενία, εξαιρετικό φαγητό καθώς και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Το πεντάστερο της Louis Hotels στη Λεμεσό, The Royal Apollonia συνδυάζει την πολυτελή φιλοξενία με την εκπληκτική θέα της Μεσογείου και την γαλήνια ατμόσφαιρα ενός παραθαλάσσιου ξενοδοχείου. Το The Royal Apollonia, είναι τοποθετημένο σε κεντρικό σημείο της τουριστικής περιοχής και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία. Αφήστε πίσω τη ρουτίνα με μια περιποίηση spa που θα σας μείνει αξέχαστη.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να ζήσουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές στα πανέμορφα Χανιά της Κρήτης, εκμεταλλευόμενοι τις απευθείας πτήσεις της Ryanair, στο υπέροχο Louis Creta Princess Aqua Park & Spa. Το 4στερο ξενοδοχείο της Louis Hotels βρίσκεται κοντά στο τουριστικό θέρετρο του Πλατανιά και σε μικρή απόσταση από την πόλη των Χανίων με τα γραφικά σοκάκια.

Μπορείτε να «ανακαλύψετε» το ξενοδοχείο που σας ταιριάζει στην ιστοσελίδα της Louis Hotels και να δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για τη διαμονή σας. Χρησιμοποιώντας το Online Loyalty Scheme της Louis Hotels εξασφαλίζετε εκπτώσεις και με την δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα My LH Points κερδίζετε αυτόματα επιπρόσθετη έκπτωση 3% και αναλόγως της συγκομιδής βαθμών στο καλάθι σας, κατατάσσεστε στο αντίστοιχο επίπεδο έκπτωσης για την επόμενη σας κράτηση σε ένα από τα 26 ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα.

Απολαύστε ένα χαλαρό και ξεκούραστο τριήμερο στα ξενοδοχεία της Louis Hotels και χαρίστε στον εαυτό σας ξέγνοιαστες στιγμές, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάνοντας έγκαιρα την κράτηση σας μέσω της ιστοσελίδας της Louis Hotels, www.louishotels.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.