Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία της AHEPA

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία της AHEPA

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο, συναντήθηκε την Τρίτη 27 Αυγούστου, αντιπροσωπεία της Ahepa υπό το νεοεκλεγέντα ύπατο πρόεδρό της, George Horiates (Γιώργο Χωριάτη), τον ταμία Σάββα Τσιβίκο,τον Καναδό Πρόεδρο Χρήστο Αργυρίου και τον Βασίλη Μοσσαίδη Εκτελεστικό Διευθυντή της AΧEPA  

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξέφρασε «τις θερμές ευχαριστίες της ελληνικής Πολιτείας για την διαχρονική προσφορά της AHEPA, για τη συμπαράστασή της σε όλα τα μεγάλα ζητήματα του ελληνισμού, ιδίως δε σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων και των εθνικών μας δικαίων» εξήρε την συμβολή Οργάνωσης «στην διαμόρφωση της πολιτικής των ΗΠΑ, η οποία έχει οδηγήσει στην στήριξη της Ελλάδας και της Κύπρου ως προς την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης των δύο Χωρών».

Ο Πρόεδρος της AHEPA, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του, μίλησε για την συνεδρίαση που θα έχει η AHEPA σε δύο χρόνια που θα γιορτάζουμε διακόσια χρόνια της ελευθερίας της Ελλάδας, εδώ στην Αθήνα.

Όπως τόνισε «Αυτό, που είναι πολύ σημαντικό είναι το μήνυμα, ότι οι Έλληνες δεν είναι μόνο στην Ελλάδα, είναι παντού. Δεν είναι μόνο στην Αμερική αλλά είναι και στην Ευρώπη. Ήθελα ως Ύπατος Πρόεδρος να σας πω, όλοι στην Αμερική, όλοι παντού σας βλέπουν, σας καμαρώνουν και θέλουμε και εμείς να βοηθήσουμε την Ελλάδα,την Ελλάδα μας,την Ελλάδα που φωτίζει».

Η Αντιπροσωπεία των ΑΧΕΠΑ, την ίδια ημέρα, με επικεφαλής τον Ύπατο Πρόεδρο της Γεώργιο Χωριάτη,τον ταμία Σάββα Τσιβίκο,τον Καναδό Πρόεδρο Χρήστο Αργυρίου και τον Βασίλη Μοσσαίδη Εκτελεστικό Διευθυντή της ΑΧΕΠΑ πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ.Κυριάκο Μητσοτάκη.
H συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και κατά τη διάρκεια της,συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που αφορούν εν γένει την Ελληνική Ομογένεια της Αμερικής και του Καναδά.

Επίσης συναντήθηκαν με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και συζήτησαν θέματα που άπτονται του τουρισμού, καθώς και της συνεδρίασης που προγραμματίζει η ΑΧΕΠΑ σε δύο χρόνια στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.