Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μέχρι την Κυριακή 25 Αυγούστου τα δρομολόγια του ‘ANDROS JET’ στη Σαμοθράκη

Μέχρι την Κυριακή 25 Αυγούστου τα δρομολόγια του ‘ANDROS JET’ στη Σαμοθράκη

Η SEAJETS σε συντονισμό με το Υπουργείο Ναυτιλίας, θα εκτελέσει το Σάββατο 24/8 και την Κυριακή 25/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο ‘ANDROS JETτα παρακάτω δρομολόγια:

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  • Από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη στις 9.30 και στις 15.00
  • Από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη στις 12.00 

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

  • Από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη στις 10.00 και στις 15.00
  • Από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη στις 12.00 και στις 17.00

Η SEAJETS με τα παραπάνω δρομολόγια αφού ολοκλήρωσε την πλήρη αποκατάσταση και ομαλοποίηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Αλεξανδρούπολης με τη Σαμοθράκη παραδίδει τη σκυτάλη σε άλλη εταιρεία που θα αναλάβει από τη Δευτέρα 26/8. Η SEAJETS στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς πρώτα για τους κατοίκους του νησιού αλλά και για όλους τους ταξιδιώτες επισκέπτες και ξένους τουρίστες χωρίς να υπολογίσει το κόστος, αγκάλιασε και στήριξε τη Σαμοθράκη σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, εξομάλυνε τη σύνδεση και όπως είχε ανακοινώσει παρέμεινε σε αυτή διασφαλίζοντας την ομαλή μεταφορά επιβατών και οχημάτων μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.

Η SEAJETS θέλει να ευχαριστήσει τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ι. Πλακιωτάκη, τον απερχόμενο δήμαρχο Σαμοθράκης κ. Α. Βίτσα, τον επερχόμενο δήμαρχο Σαμοθράκης κ. Ν. Γαλατούμο, την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το λιμενικό σώμα για την άψογη συνεργασία και συντονισμό στο έργο της και τους κατοίκους της Σαμοθράκης και της Αλεξανδρούπολης που αγκάλιασαν τη SEAJETS.

Η SEAJETS πιστή στις αρχές της θα συνεχίσει να δίνει το παρών στα έκτακτα, επείγοντα και ουσιαστικά προβλήματα που προκύπτουν στο Αιγαίο παραμένοντας η αγκαλιά των νησιών και των κατοίκων του Αιγαίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.