Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΑΝΕΚ LINES: ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 50% ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ...

ΑΝΕΚ LINES: ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 50% ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Η ANEK LINES, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, υπερήφανα “επιβραβεύει” τους νεοεισαχθέντες φοιτητές στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας και διευκολύνει τους ίδιους και τις οικογένειές τους στις πρώτες μετακινήσεις τους από και προς τον τόπο σπουδών τους.

Ειδικότερα, η ANEK LINES από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έως 31/10/2019, παρέχει τις ακόλουθες εκπτώσεις:

Α) Στα δρομολόγια Χανίων & Ηρακλείου***

  • Έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις επιβατών. Η έκπτωση δεν ισχύει σε καμπίνες LUX.
  • Έκπτωση 50% στα ΙΧ οχήματα και τις μοτοσικλέτες στη γραμμή Χανίων και 20% στη γραμμή Ηρακλείου.

Οι ίδιες εκπτώσεις ισχύουν και για τις οικογένειες αυτών, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Η έκπτωση παρέχεται και στην επιστροφή τους χωρίς τον επιτυχόντα, εφόσον έχουν ταξιδέψει μαζί του στην μετάβαση, με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019» ή φωτοτυπίας αυτού.

*** Τα δρομολόγια προς και από Κρήτη πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Blue Star Ferries.

Β) Στα δρομολόγια από Ρόδο, Χάλκη, Κάρπαθο, Κάσο, Ανάφη, Σαντορίνη, Μήλο, προς Πειραιά, με επιστροφή, παρέχεται:

  • Έκπτωση 50% στην οικονομική θέση και στα αριθμημένα καθίσματα.
  • Η έκπτωση ισχύει και για τα μέλη της οικογένειας του φοιτητή που θα τον συνοδεύουν, με την προϋπόθεση ότι στην αναχώρηση ταξιδεύουν μαζί με τον φοιτητή.

Όροι και προϋποθέσεις :

  • Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της έκπτωσης είναι η επίδειξη του ειδικού «Δελτίου Εξεταζόμενου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019» καθώς και το γεγονός ότι πρέπει να ταξιδεύει ο ίδιος ο φοιτητής.
  • Η έκπτωση παρέχεται και στους υποψηφίους που επιλέχθηκαν με το 10% στις πανελλαδικές εξετάσεις 2019 (ως δικαιολογητικό θα προσκομίζεται η εκτύπωση επιτυχούς εισαγωγής).
  • Η έκπτωση δεν είναι αθροιστική με άλλες εκπτώσεις ή προσφορές. Σε κάθε περίπτωση χορηγείται μία έκπτωση, η μεγαλύτερη σε ποσοστό.

Γ) Παράλληλα, η ΑΝΕΚ LINES προσφέρει στους φοιτητές-σπουδαστές των ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ανοικτού Πανεπιστημίου, Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) και ΚΕΣΕΝ, καθώς και στους κατόχους διεθνούς φοιτητικής κάρτας ISIC:

  • 50% έκπτωση σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός LUX).
  • 50% έκπτωση στα ΙΧ οχήματα και τις μοτοσικλέτες, στην γραμμή Χανίων και 20% έκπτωση στην γραμμή Ηρακλείου.

Δ) Επίσης, η ΑΝΕΚ LINES, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης επιβατών, παρέχει δωρεάν εισιτήρια και αποκλειστικά προνόμια στους κατόχους της κάρτας ΑΝΕΚ Smart Bonus (www.aneksmart.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 210 4197400, να επισκέπτονται το www.anek.gr ή να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Η ΑΝΕΚ LINES εύχεται στους νεοεισαχθέντες φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης «καλό ταξίδι» στον μαγικό κόσμο της γνώσης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.