Αρχική Δήμοι Η Φωτεινή Δάρρα στην Κέα | «Έρωτας… κάτω απ’ το φεγγάρι»

Η Φωτεινή Δάρρα στην Κέα | «Έρωτας… κάτω απ’ το φεγγάρι»

Mία ξεχωριστή συναυλία στην παραλία των Ποισσών, στην Κέα!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία του χειμώνα στο Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας και το Half note, η Φωτεινή Δάρρα μαζί με τον εξαιρετικό πιανίστα και ενορχηστρωτή Γιώργο Παπαχριστούδη, γεμίζουν τις αποσκευές με τα ωραιότερα τραγούδια τους και ταξιδεύουν στην Κέα!

Την Κυριακή 21 Ιουλίου, στις 20.30, θα βρεθούν για μία ξεχωριστή συναυλία στην παραλία των Ποισσών.

Μουσικές από την Ελλάδα και τον κόσμο συνθέτουν μια παράσταση που μιλάει απευθείας στην ψυχή του ακροατή. Τραγούδια για τη θάλασσα, το καλοκαίρι, τον έρωτα και τα ταξίδια του νου…

Από τα ελληνικά έντεχνα και λαϊκά τραγούδια μέχρι τα πορτογαλέζικα fados και τις ροκ μπαλάντες. Η Φωτεινή, συνδυάζει τη φρεσκάδα της με την εμπειρία που της έχουν δώσει οι συμμετοχές της σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ανά τον κόσμο, η συνεργασία της με σπουδαίους Έλληνες και διεθνείς τραγουδιστές και δημιουργούς αλλά κυρίως η επαφή με το απλό κοινό που την ακολουθεί πιστά στην πορεία της.

«Θάλασσα πλατιά», «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου», «Το πέλαγο είναι βαθύ», «Μην τον ρωτάς τον ουρανό», «Σ’αγαπώ». «Τρέχει το νερό», «Στάλσιμο (από τις Μάγισσες της Σμύρνης)», «Θέλω κοντά σου να μείνω», “Cancao do mar” , «Spente le stelle» είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που θα ακουστούν αυτή τη βραδιά.

Η Φωτεινή Δάρρα με την αιθέρια και δυναμική σκηνική παρουσία της θα μας ταξιδέψει σε τόπους μαγικούς και εποχές αλλοτινές.

Τις ενορχηστρώσεις επιμελείται ο Γιώργος Παπαχριστούδης, που έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές και συνθέτες. Την εποχή αυτή επιμελείται εξ’ ολοκλήρου μουσικά την τηλεοπτική εκπομπή «Στην Υγειά μας» με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Μια βραδιά με ποιότητα και διασκέδαση που θα σας συναρπάσει!

Σχεδιασμός και επιμέλεια ήχου: Δημήτρης Μπουρμπούλης
Σχεδιασμός και επιμέλεια Φωτισμών: Γιάννης Μανιατάκος

Διοργάνωση: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Με την υποστήριξη του Δήμου Κέας

Λίγα λόγια για τη Φωτεινή Δάρρα

Η Φωτεινή Δάρρα είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός. Είναι μια καταξιωμένη καλλιτέχνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει σπουδάσει στο Εθνικό Ωδείο τραγούδι, στην Δραματική Σχολή Αθηνών υποκριτική και στο ROYAL ACADEMY OF ARTS musical. Μερικές από τις συνεργασίες της είναι με τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες, Μίκη Θεοδωράκη, Νίκο Μαμαγκάκη, Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Μαρκόπουλο και άλλους. Συνεργάστηκε με τον διεθνή τενόρο Rolando Villazon, τον αστέρα του West End Ramin Karimloo, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τη Μαρία Φαραντούρη κ.α Έχει τραγουδήσει σε μεγάλα θέατρα και συναυλιακούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως: ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, Lincoln Center στη Νέα Υόρκη, στην έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων, στην έναρξη της Εurovision και στα Εγκαίνια της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, στο Εθνικό θέατρο της Γαλλίας, Στο θέατρο Αlice Tulli στο Τόκιο, στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Επίδαυρο κ.α, Είναι η πρώτη Ελληνίδα που τραγούδησε στην Αγία Ειρήνη στην Κωνσταντινούπολη μετά την άλωση του 1453! Η συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Πατριαρχείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.