Αρχική Βραβεία Ευρωπαϊκή & πανελλήνια πρωτιά για τη Mideast Travel στα WTA

Ευρωπαϊκή & πανελλήνια πρωτιά για τη Mideast Travel στα WTA

Η Mideast Travel Worldwide βραβεύτηκε ως Europe’s & Greece’s Destination Management Company (DMC) 2019 στα φετινά World Travel Awards™, τα Oscars της παγκόσμιας ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Η απονομή των ευρωπαϊκών βραβείων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Belmond Reid’s Palace στη Μαδέρα της Πορτογαλίας το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019. 

Οι παραπάνω διακρίσεις αντικατοπτρίζουν την εξειδίκευση της Mideast Travel Worldwide στον Εισερχόμενο Τουρισμό της Ελλάδος και την καταξίωση της εταιρείας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα βραβεία-«τρόπαια» παρέλαβαν από τα World Travel Awards™ η κα Κατερίνα Μούσμπε, Managing Director, και η κα Μαρία Μούσμπε, General Manager του Ομίλου. 

Η κα Κατερίνα Μούσμπε δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που καταφέραμε να διακριθούμε στα World Travel Awards και να καταταχθούμε και πάλι στην κορυφή της Ελλάδος και της Ευρώπης. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας την ομάδα της Mideast και τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.