Αρχική Δήμοι Ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή του νέου Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου και των συνεργατών...

Ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή του νέου Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου και των συνεργατών του

Η νέα Δημοτική Αρχή θα βαδίσει πιστά στο δρόμο των δεσμεύσεων για Δήμο φιλικό και ανοικτό, για Δήμο ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό, για Δήμο οργανωμένο και αναπτυξιακό, τονίζει στην ευχαριστήρια επιστολή του προς προς όλους τους κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού ο νέος Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου μαζί με όλους τους συνεργάτες του.

Η Ευχαριστήρια επιστολή:

O Δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου και όλοι οι συνεργάτες, ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Η νέα Δημοτική Αρχή θα βαδίσει πιστά στο δρόμο των δεσμεύσεων για Δήμο φιλικό και ανοικτό, για Δήμο ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό, για Δήμο οργανωμένο και αναπτυξιακό.

Κυρίως για Δήμο ενωτικό, όλου του Σαρωνικού και όλων των πολιτών.

Τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα συνεργαστούμε αποτελεσματικά με όλες τις δυνάμεις του τόπου, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου η εντολή των πολιτών για ανάπτυξη, για βελτίωση της καθημερινότητας, για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, να περάσει μέσα από το δρόμο της συναίνεσης και της σύνθεσης των απόψεων.

Ο Δήμος Σαρωνικού πρέπει να μετασχηματισθεί σε ένα Δήμο που αξίζει να ζούμε και να δημιουργούμε! Και αυτήν την εντολή θα την υπηρετήσουμε με συνέπεια και οργανωμένο σχέδιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.