Αρχική Yachting 18η ΈΚΘΕΣΗ “EAST MED YACHT SHOW 2019” 10 – 13 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗ...

18η ΈΚΘΕΣΗ “EAST MED YACHT SHOW 2019” 10 – 13 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 17 Απριλίου, η Συνέντευξη Τύπου για τη 18η Έκθεση Επαγγελματικών Επανδρωμένων Πλοίων Αναψυχής “East Med Yacht Show 2019”, που θα διεξαχθεί από 10 έως και 13 Μαΐου στη Μαρίνα Ζέας (Προβλήτα Α) στον Πειραιά.

Η DMarin, Marina Zea φιλοξενεί τη διοργάνωση για 4η συνεχή χρονιά και ως Event Host συμβάλει καθοριστικά στη διεξαγωγή της, εξασφαλίζοντας τους απαιτούμενους χώρους για τον ελλιμενισμό των σκαφών και την τοποθέτηση περιπτέρων, ενώ διαθέτει και το προσωπικό της για τις ανάγκες της έκθεσης.

Τη διεθνώς αναγνωρισμένη έκθεση, που κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες και συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων σαλονιών για το θαλάσσιο τουρισμό, διοργανώνει η Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (Ε.Π.Ε.Σ.Τ.) σε συνεργασία, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με το Οργανωτικό – Συντονιστικό γραφείο Trinity Events. Στη φετινή διοργάνωση τιμώμενος Δήμος είναι ο Δήμος Κεφαλλονιάς.

Στη Συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν: ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνης Στελλιάτος και η εκπρόσωπος του Οργανωτικού & Συντονιστικού Γραφείου της έκθεσης Trinity Events κ. Kαλλιόπη Ευσταθίου. Τη συνέντευξη τύπου για το “18ο East Med Yacht Show” συντόνισε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Τοκάκης.

Χαιρετισμό απηύθυναν: ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Διονύσης Τεμπονέρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς κ. Γιώργος Γαβρίλης, εκπροσωπώντας την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου, ο Πρόεδρος της Ο.Κ.Ε. και Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΕ κ. Γιώργος Βερνίκος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (Ε.Β.Ε.Π.) κ. Βασίλης Κορκίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.