Αρχική FedHATTA FedHATTA: Τα ελληνικά τουριστικά γραφεία προωθούν τον ελληνικό τουρισμό στην ΙΤΒ

FedHATTA: Τα ελληνικά τουριστικά γραφεία προωθούν τον ελληνικό τουρισμό στην ΙΤΒ

FedHATTA: Τα ελληνικά τουριστικά γραφεία προωθούν τον ελληνικό τουρισμό στην ΙΤΒ

Στο μεγάλο συνεδριακό γεγονός της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, την έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου (6-10 Μαρτίου), θα λάβουν μέρος, για μία ακόμη χρονιά, τα τουριστικά γραφεία – μέλη των Ενώσεων της FedHATTA, στο stand του ΗΑΤΤΑ, παρουσιάζοντας τις οργανωμένες διακοπές στην Ελλάδα και προωθώντας το τουριστικό προϊόν μας, σε μία από τις κυριότερες αγορές για τον ελληνικό τουρισμό.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, «συμμετέχουμε και φέτος στην μεγάλη εκθεσιακή διοργάνωση, παρουσιάζοντας τις οργανωμένες διακοπές στην Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, και τους ελληνικούς προορισμούς, αλλά και υποστηρίζοντας τα μέλη μας που μέσα από τη συμμετοχή τους στο περίπτερο του ΕΟΤ θα προωθήσουν την επιχειρηματικότητά τους σε επαγγελματίες και επισκέπτες».

Η γερμανική αγορά είναι από τις ισχυρότερες για τον ελληνικό τουρισμό. Ενδεικτικά, σύμφωνα με στοιχεία από την ΤτΕ, το 2018 η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία στη χώρα μας αυξήθηκε κατά 18,2% και διαμορφώθηκε στα  4.381 (τέσσερα εκατομμύρια 381 χιλ.) ταξιδιώτες, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 16,1% και διαμορφώθηκαν στα 2.965 εκατ. ευρώ, έναντι 2.553 εκατ. ευρώ το 2017, με μέση διάρκεια διαμονής τις 9-10 ημέρες.  

Το 2018 η έκθεση ITB του Βερολίνου φιλοξένησε 10.000 εταιρίες και οργανισμούς από 186 χώρες, οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε 170.000 περίπου επισκέπτες, εκ των οποίων οι 110.000 ήταν εμπορικοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.