Αρχική Αεροπορικά Νέα British Airways: H ψυχαγωγία στον αέρα απογειώνεται με το κανάλι «Award Worthy»

British Airways: H ψυχαγωγία στον αέρα απογειώνεται με το κανάλι «Award Worthy»

Για να γιορτάσει τα 72α Βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTAs) και τα 91α Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (The Oscars), η British Airways εγκαινιάζει ένα κανάλι αφιερωμένο σε βραβευμένες και υποψήφιες για βραβείο ταινίες στο πλαίσιο του προγράμματος ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Η κατηγορία, που ονομάζεται «Award Worthy», διαθέτει ταινίες που κέρδισαν συλλογικά έντεκα BAFTAs και δέκα Όσκαρ στην φετινή έκδοση των βραβείων, καθώς επίσης και 77 υποψηφιότητες στις δύο αυτές τελετές.

Οι ταινίες της κατηγορίας περιλαμβάνουν την «Ευνοούμενη» (The Favourite), η οποία προτάθηκε για 12 βραβεία Baftas και 10 βραβεία Όσκαρ. Η ταινία κέρδισε οκτώ βραβεία συμπεριλαμβανομένου του βραβείου «Α’ Γυναικείου Ρόλου» και στις δύο τελετές για την Olivia Colman, η οποία συμμετέχει επίσης στο βίντεο ασφαλείας της British Airways και στην πιο πρόσφατη διαφήμιση της αεροπορικής εταιρείας για τα 100 χρόνια της British Airways.

Η βιογραφική ταινία των Queen και νέα κυκλοφορία Bohemian Rhapsody, η οποία συγκέντρωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 12 υποψηφιoτήτων και έξι βραβείων στις δύο τελετές, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου «A’ Aντρικού Ρόλου» για την εκπληκτική ενσάρκωση του Freddie Mercury από τον Rami Malek, είναι διαθέσιμη για προβολή κατά τη διάρκεια της πτήσης για όσους μπορεί να μην την έχουν δει στους κινηματογράφους.

Το πιο δημοφιλές ρομαντικό δράμα του 2018, το «Ένα Αστέρι Γεννιέται» (A Star Born), εντάσσεται σε αυτήν την κατηγορία μετά την απόκτηση δύο βραβείων, μεταξύ των οποίων το «Καλύτερο Τραγούδι σε Ταινία» και το «Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι» για το αγαπημένο αυτό soundtrack.

Η κατηγορία περιλαμβάνει επίσης και την ταινία «If Beale Street Could Talk» μια συγκινητική ταινία για την αγάπη που εκτυλίσσεται στο Χάρλεμ στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και έλαβε πέντε υποψηφιότητες από τα Oscars και τα Baftas με τη Regina King να παίρνει το βραβείο για το «Β’ Γυναικείο Ρόλο» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να απολαύσουν μια σειρά από βραβευμένες ταινίες προηγούμενων ετών όπως οι ταινίες «Οι Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι» (Three Billboards outside of Ebbing Missouri), «Τρέξε!» (Get Out), και το διαχρονικό αριστούργημα «ο Νονός» (The Godfather).

Η Carolina Martinoli, Διευθύντρια Brand and Customer Experience της British Airways δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι για πολλούς από τους πελάτες μας το να παρακολουθούν τις πιο καινούριες ταινίες κατά τη διάρκεια της πτήσης είναι μια πραγματική απόλαυση στην οποία και προσβλέπουν. Έτσι και εμείς εξασφαλίζουμε ότι παρέχουμε σε αυτούς ότι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κινηματογράφος».

«Αυτό το κανάλι που αποτελεί μέρος του προγράμματός μας φέρνει τους βραβευμένους εκπροσώπους της βιομηχανίας αυτής από τη μεγάλη οθόνη στον αέρα».

Πολλές από τις προαναφερθείσες ταινίες του καναλιού σάρωσαν επίσης τα βραβεία Screen Actors Guild και τις Χρυσές Σφαίρες.

Το περιεχόμενο ανανεώνεται τακτικά, με κατηγορίες να προστίθενται ανάλογα με επίσημες αργίες και σημαντικές ημερομηνίες μέσα στο χρόνο- ένα κανάλι για τη «Wonder Woman» θα είναι επίσης διαθέσιμο το μήνα Μάρτιο για γιορτάσουμε τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Το ειδικό αυτό περιεχόμενο αποτελεί μέρος των 1.300 ωρών από ταινίες, κορυφαίες τηλεοπτικές εκπομπές και ηχητικά προγραμμάτα που οι πελάτες μπορούν να απολαμβάνουν μέσω της προσωπικής τους οθόνης.  Η αεροπορική εταιρεία επενδύει επίσης 6,5 δισ. Λίρες στους πελάτες πενταετούς διάρκειας, συμπεριλαμβανομένων και νέων αεροσκαφών, νέων καμπινών, νέων υπηρεσιών εστίασης, νέων σαλονιών, υπηρεσιών WiFi και νέων δρομολογίων.

Award Worthy

Η κατηγορία Award Worthy είναι διαθέσιμη στα περισσότερα συστήματα ψυχαγωγίας της αεροπορικής εταιρείας (περίπου στα δύο τρίτα των συστημάτων ψυχαγωγίας του στόλου μεγάλων αποστάσεων).  Άλλα συστήματα θα έχουν ένα υποσύνολο του περιεχομένου.

Το πλήρες περιεχόμενο της κατηγορίας Award Worthy:

«Green Book»

Μαίρη, η Βασίλισσα της Σκωτίας (Μary Queen of Scots)

Ο δικός της πόλεμος (A Private War)

O Ant-man και η σφίγγα (Ant-man and the Wasp)

H Ευνοούμενη (The Favourite)

«If Beale Street Could Talk»

Ένα Αστέρι Γεννιέται (A Star is Born)

«Bohemian Rhapsody»

Θα Μπορούσες Ποτέ να με Συγχωρέσεις; (Can You Ever Forgive Me?)

«Crazy Rich Asians»

«Shoplifters»

Η μορφή του νερού (The shape of water)

Οι Τρεις Πινακίδες Εξω από το Εμπινγκ, στο Μιζούρι (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)

 Tο Ξαδερφάκι μου ο Βίνι (My Cousin Vinny)

Τρέξε! (Get out)

Άρωμα Γυναίκας (The Scent of a Woman)

To Κεντρί (The Sting)

O Νονός (The Goldfather)

Τα σταφύλια της οργής (Grapes of Wrath)

Όλα Για Την Εύα (All About Eve)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.