Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Παράταση ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων στους Δήμους που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση...

Παράταση ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων στους Δήμους που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Μετά τα Χανιά αίτημα από τον Περιφερειάρχη Κρήτης για παράταση ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων στους Δήμους Ρεθύμνου, Μυλοποτάμου και Αγ. Βασιλείου που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Την παράταση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών, βεβαιωμένων και ρυθμισμένων οφειλών καθώς και αναστολή ληξιπρόθεσμων οφειλών σε Δήμους του Ρεθύμνου που έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της τελευταίας θεομηνίας, ζητεί από τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας-Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ειδικότερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης απέστειλε επείγουσες επιστολές στην Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και στον Υφυπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αναστάσιο Πετρόπουλο για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος του που αφορά τους Δήμους: Ρεθύμνου, Μυλοποτάμου, Αγ. Βασιλείου οι οποίοι έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η παρέμβαση του Περιφερειάρχη για τους Δήμους του Ρεθύμνου έρχεται ως συνέχεια της ικανοποίησης ανάλογου αιτήματος που είχε υποβάλλει στα αντίστοιχα Υπουργεία και αφορούσε τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων που είχαν πληγεί από την θεομηνία και έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.