Αρχική Αεροπορικά Νέα H Alitalia υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες σε ένα μεγάλο party στην Αθήνα

H Alitalia υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες σε ένα μεγάλο party στην Αθήνα

H Alitalia υποδέχθηκε φίλους και συνεργάτες σε ένα μεγάλο party στην Αθήνα
Από αριστερά προς τα δεξιά: Γιώργος Αθανασίου, Country Manager για την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Κύπρο και τη Μάλτα, Nicola Bonacchi, Vice President Leisure Sales και Mariella Sacconi, Regional Manager East Europe, Middle East & Africa

Μια μοναδική «Alitalian» βραδιά διοργάνωσε για τους φίλους και τους συνεργάτες της η Alitalia.  To εντυπωσιακό Roof Stage του Gazarte στο Γκάζι φιλοξένησε το ξεχωριστό αυτό event, το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος φορέων και επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου, στελέχη της Alitalia, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, εκπρόσωποι του Τύπου, καθώς και ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα Efisio Luigi Marras.

Mε επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, η Alitalia διατηρεί ισχυρές συνεργασίες με τους σημαντικότερους τουριστικούς πράκτορες και tour operators της χώρας και το “Αlitalia’s World” party αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για τον εορτασμό των δεσμών της εταιρείας με τον εγχώριο ταξιδιωτικό και τουριστικό κλάδο.

O Country Manager της Alitalia για την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Κύπρο και τη Μάλτα, Γιώργος Αθανασίου καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στον κόσμο του ιταλικού αερομεταφορέα και τόνισε την αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα για ακόμα μια σεζόν, καθώς και τη στρατηγική θέση της Αθήνας στο εμπορικό πλάνο της. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Nicola Bonacchi, Vice President Leisure Sales της Alitalia που μίλησε για τις άριστες επιχειρησιακές επιδόσεις της Alitalia  που την κατέταξαν τον Ιανουάριο του 2019 δεύτερη πιο συνεπή αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, συνεχίζοντας  την επιτυχία που σημειώθηκε το 2018.

Ανέφερε επίσης ότι ο Ιανουάριος ήταν ο 14ος συνεχόμενος μήνας που η Alitalia κατέγραψε αύξηση εσόδων επιβατικής κίνησης. Στη συνέχεια ο Nicola Bonacchi ενημέρωσε για τις πτήσεις προς και από Σαρδηνία που ξεκινούν τον Απρίλιο αλλά και για τη νέα πτήση  Ρώμη – Ουάσινγκτον που ξεκινάει στις 2 Μαΐου 2019. Επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα Efisio Luigi Marras, ο οποίος τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που κατέχει  η Alitalia για την Ιταλία και τον τουρισμό της.

Οι καλεσμένοι του “Alitalia’s World” party είχαν την ευκαιρία να “επιβιβαστούν” στο Airbus A330 και να πάρουν μια γεύση από τη φιλοξενία του Lounge Casa Alitalia μέσα από μια πρωτόγνωρη 3D εμπειρία με το μοναδικό σύστημα εικονικής πραγματικότητας “Oculus Go”, αλλά και να βγάλουν εκπληκτικά video στο “Orbital Glam Booth”.

Το ταξίδι συνεχίστηκε στη γεύση και στα αρώματα της ιταλικής κουζίνας μέσα από εμπνευσμένες γαστρονομικές προτάσεις, ενώ η βραδιά πλαισιώθηκε ιδανικά με τις μουσικές επιλογές του DJ. Το αποκορύφωμα του party ήρθε με την exclusive εμφάνιση των ONIRAMA. Η δημοφιλής μπάντα ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της αλλά και αγαπημένα κομμάτια από το ιταλικό και διεθνές ρεπερτόριο, ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.