Αρχική FedHATTA FedHATTA: Εκπαιδευτική συνάντηση με τους νέους επαγγελματίες του τουρισμού

FedHATTA: Εκπαιδευτική συνάντηση με τους νέους επαγγελματίες του τουρισμού

FedHATTA: Εκπαιδευτική συνάντηση με τους νέους επαγγελματίες του τουρισμού

Συνάντηση με την νέα γενιά των επαγγελματιών του τουρισμού, τους καταρτιζόμενους των Δημόσιων ΙΕΚ Νέας Σμύρνης και Γλυφάδας, στην ειδικότητα Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα Τουρισμού, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

Η συνάντηση στράφηκε σε διάλογο, καθώς, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Τσιλίδης “σημασία έχει να ακούμε τη νέα γενιά που ξεκινά τώρα τα βήματά της στον τουρισμό, γιατί αυτό θα εμπλουτίσει και την δική μας πορεία”.

Οι σπουδαστές μοιράστηκαν τους προβληματισμούς τους, συζήτησαν τα σχέδιά τους για το μέλλον και ενημερώθηκαν για σημαντικά θέματα που αφορούν τον κλάδο των τουριστικών γραφείων, την ορθή λειτουργία τους, τις απαιτήσεις του επαγγέλματος και τις τάσεις του τουρισμού διεθνώς. Ακόμη, έλαβαν ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες της FedHATTA, την πλατφόρμα για την προώθηση του τουρισμού καθόλη τη διάρκεια του έτους, ΔΩΔΕΚΑ, τη διοργάνωση των εκπαιδευτικών κύκλων ΛΑΕΚ που πραγματοποιούνται στον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ, καθώς και κορυφαίες διοργανώσεις που στηρίζει η Ομοσπονδία FedHATTA, με στόχο την προβολή της Ελλάδας διεθνώς, όπως είναι η Ιαπωνική Εβδομάδα και το WOGG, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του Ιουλίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας τέτοια συνάντηση, καθώς τα τμήματα Τουριστικών Επαγγελμάτων διενεργούν ενημερωτικές επισκέψεις στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.