Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η ΑΝΕΚ LINES πράττει τοπικά!!!

Η ΑΝΕΚ LINES πράττει τοπικά!!!

ΑΝΕΚ LINES

Τα πλοία του στόλου της ΑΝΕΚ LINES, πληρώντας αυστηρά κριτήρια ένταξης πιστοποιήθηκαν με το κορυφαίο πρότυπο για την προαγωγή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος «We do local» .

Το «We do local» αποτελεί πρότυπο πιστοποίησης επιχειρήσεων, που στηρίζουν μετρήσιμα την παραγωγή, την οικονομία και το εργατικό δυναμικό του τόπου, αναδεικνύουν την ευθύνη της φιλοξενίας, προσφέρουν υπηρεσίες οι οποίες προβάλλουν τον τοπικό πολιτισμό και την γαστρονομία, και σέβονται το περιβάλλον και την αειφορία του τόπου τους.

Πιο συγκεκριμένα, τα πλοία της ANEK LINES “ΗELLENIC SPIRIT”, “OLYMPIC CHAMPION”, “ASTERION II”, “ELYROS”, “KRHTH II” και “PREVELIS”, κατόπιν επιτόπιας επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε, διακρίθηκαν για τις ενέργειες που πραγματοποιούν και στοχεύουν στην ανάδειξη της ιδιαίτερης, ζεστής κρητικής φιλοξενίας, στην προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και των ντόπιων γεύσεων. Κάθε ταξίδι συμπληρώνεται με μοναδικές εικόνες και την φροντίδα των ανθρώπων της ΑNEK LINES δίνοντας σε κάθε επιβάτη την ευκαιρία, όπου κι αν βρίσκεται το λιμάνι προορισμού του, να γνωρίσει την ιδιαίτερη παράδοση του τόπου και να απολαύσει τοπικές γεύσεις και αρώματα που επιμελούνται με ξεχωριστή φροντίδα οι έμπειροι σεφ των πλοίων της.

Επιπρόσθετα η ANEK LINES συμβάλλει ενεργά στην προβολή του We do local φιλοξενώντας σε όλα τα πλοία της έκθεση με φωτογραφικό υλικό από τις πιστοποιημένες εταιρείες. Η ΑΝΕΚ “ντύνοντας” με πάνω από 2.500 κάδρα υψηλής αισθητικής, τους χώρους των πλοίων της, αντικατοπτρίζει την παράδοση, το παρόν και το μέλλον του τόπου. Φέρνοντας στο προσκήνιο επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για τη μετρήσιμη στήριξη του τόπου τους. Επιχειρήσεις που σέβονται την κουζίνα, τους ανθρώπους, τα ήθη και τα έθιμα της κάθε περιοχής.

Έτσι η ΑΝΕΚ LINES, με τη σφραγίδα του «We do Local» πολλαπλασιάζει την ταξιδιωτική εμπειρία, προβάλλοντας μοναδικούς προορισμούς που γεμίζουν τις διακοπές με δυνατά συναισθήματα, γεύσεις και εικόνες.

Η νέα πιστοποίηση We do local επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά την προσήλωση της ΑΝΕΚ LINES τόσο στην ανάδειξη της κρητικής φιλοξενίας για κάθε επιβάτη που επιλέγει τα πλοία του στόλου της, όσο και στην προώθηση του Κρητικού, του Ελληνικού του Τοπικού πολιτισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.