Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά “Κατά Ματθίλδην”

“Κατά Ματθίλδην”

Κατά Ματθίλδην

Αυτή η Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου είναι η  “κατά Mατθίλδην” Παρασκευή μέσα σε κλίμα διαφορετικό απ’ όλα όσα έχετε συνηθίσει ως τώρα!

Με όπλο το πηγαίο χιούμορ της και ασπίδα το ταλέντο της, η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα έρχεται στο Navona την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 22:00 και επιδίδεται σε ένα απολαυστικό onewoman μουσικό & σατυρικό stand up με μοναδικές μιμήσεις, που ανατρέπουν την εικονική μας πραγματικότητα και το κατεστημένο της εποχής.

Η Ματθίλδη άλλοτε με καπέλο, άλλοτε με τσεμπέρι, αλλά πάντα με οξυδέρκεια & διαφορετικούς τρόπους έκφρασης, μεταλλάσσεται, μεταμορφώνεται και ξεδιπλώνει το «Κατά Ματθίλδην» της.

Τραγουδά, μιμείται, παίζει με τον μοναδικό της τρόπο για να υπηρετήσει το “ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΙΛΔΗΝ” , που έρχεται να ανατρέψει όσα βλέπουμε και ξέρουμε ως τώρα… Αλήθεια?  Αυτό που φοβόμαστε όλοι . Ήρθε η ώρα να ξεφοβηθούμε και να γελάσουμε…. ήρθε το “ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΙΛΔΗΝ”.

Καθήστε και χαλαρώσετε.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, 22:00

Κείμενο, σκηνοθεσία, performing : ΜΑΤΘΙΛΔΗ  ΜΑΓΓΙΡΑ
Hχοληψία : Βαγγέλης Νάνος
Συντονισμός  παραγωγής : In ear productions

Navona Made in Italy
Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019
Ώρα : 22:00
Πληροφορίες & Κρατήσεις: 2310 897 444

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.