Αρχική Αεροπορικά Νέα Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ RYANAIR ΓΙΑ ΤΗΝ BLUE MONDAY ΜΕ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ RYANAIR ΓΙΑ ΤΗΝ BLUE MONDAY ΜΕ 20% ΕΚΠΤΩΣΗ

Η Ryanair ξεκίνησε σήμερα μια τεράστια προσφορά για την Blue Monday, με 20% έκπτωση σε ένα εκατομμύριο θέσεις σε ολόκληρο το δίκτυό της για ταξίδια μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου, επιτρέποντας στους πελάτες να ξεπεράσουν την χειμωνιάτικη κλείνοντας ένα ανοιξιάτικο ταξιδάκι.

Αυτή η εκπληκτική προσφορά είναι διαθέσιμη για ταξίδια από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο και μπορεί να βρεθεί μόνο στην ιστοσελίδα Ryanair.com, από τώρα μέχρι τα μεσάνυχτα απόψε.

O Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

“Είναι επίσημα η πιο καταθλιπτική ημέρα του έτους και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να την νικήσετε παρά να κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι. Έχουμε ξεκινήσει μια τεράστια προσφορά για την Blue Monday με 20% έκπτωση σε ένα εκατομμύριο θέσεις σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό μας δίκτυο.

Αυτή η απίστευτη προσφορά θα λήξει τα μεσάνυχτα απόψε, οπότε οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν γρήγορα και να επωφεληθούν της προσφοράς. “

Κάντε κράτηση εδώ: https://www.ryanair.com/gr/el/plantrip/explore/flashsale

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.