Αρχική Αεροπορικά Νέα Η ιστοσελίδα και η εφαρμογή της Ryanair θα διακόψουν τη λειτουργία τους...

Η ιστοσελίδα και η εφαρμογή της Ryanair θα διακόψουν τη λειτουργία τους για 12 ώρες

Από την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 19:00 έως την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στις 07:00

Η Ryanair σήμερα (5 Νοε) ανακοίνωσε ότι για λόγους αναβάθμισης, η ιστοσελίδα και η εφαρμογή της θα διακόψουν τη λειτουργία τους για 12 ώρες από τις 19:00 ώρα Ελλάδος την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, έως και τις 07:00 ώρα Ελλάδος την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, και κατά εκείνη την περίοδο το online check-in δεν θα είναι διαθέσιμο.

Η Ryanair έχει ενημέρωσει μέσω email και SMS σήμερα με τους επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση για ταξίδι την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, και τους συμβουλεύουν να κάνουν online check-in την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, πριν την διακοπή της λειτουργίας της ιστοσελίδας. Νέες κρατήσεις ή αλλαγές στις υπάρχουσες δεν θα είναι δυνατόν να γίνουν κατά την διάρκεια της διακοπής της λειτουργίας της ιστοσελίδας. Η Ryanair λυπάται για κάθε ταλαιπωρία που μπορεί να προκύψει από την αναβάθμιση των συστημάτων της.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: “Στο πλαίσιο της ψηφιακής μας ανάπτυξης, η διακοπή και η αναβάθμιση του συστήματος θα πραγματοποιηθούν για 12 ώρες, από τις 19:00 (ώρα Ελλάδος) την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου έως τις 07:00 (ώρα Ελλάδος) την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, κατά την οποία η υπηρεσία online check-in δεν θα είναι διαθέσιμη. Οι κρατήσεις πτήσεων και οι αλλαγές δεν θα είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι πελάτες που ταξιδεύουν την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα πρέπει να κάνουν check-in για την πτήση τους την Τρίτη 6 Νοεμβρίου. Σας ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για τυχόν ταλαιπωρία που προκαλείται από αυτήν την αναβάθμιση, η οποία θα βελτιώσει περαιτέρω την Ryanair.com, τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Ευρώπης.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.