Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με συμμετοχή ρεκόρ σε επισκέπτες & συμμετέχοντες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου...

Με συμμετοχή ρεκόρ σε επισκέπτες & συμμετέχοντες ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Βusiness Τravel Professionals Forum

Τις εργασίες τίμησαν με τους χαιρετισμούς τους οι Πρόεδροι Ξ.Ε.Ε. & ΣΕΤΕ

Περισσότερες από 2.000 συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Βusiness Τravel Professionals Forum 2018, που διοργανώθηκε για 6η συνεχή χρονιά από τη SWOT, προσθέτοντας ακόμη ένα εξαιρετικό διήμερο επιτυχημένων συναντήσεων για τους επαγγελματίες του τουρισμού.

Οι 45 ξενοδοχειακοί όμιλοι που συμμετείχαν, για πρώτη φορά σε τέτοιο αριθμό, στο μεγαλύτερο Β2Β Forum στην Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν 363 εκπροσώπους Ελληνικών και διεθνών ταξιδιωτικών οργανισμών, αλλά και εταιρειών που επιδιώκουν συνεργασίες στον τομέα του M.I.C.E τουρισμού.

Τις εργασίες του Forum άνοιξε και τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κος. Αλέξανδρος Βασιλικός, ο οποίος μέσα από το χαιρετισμό του προς τους συμμετέχοντες ξενοδόχους, εξήρε την σημαντική για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση, με διεθνή πλέον χαρακτήρα και ανακοίνωσε παράλληλα τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ του Ξ.Ε.Ε και της SWOT για την από κοινού διοργάνωση του 3ου  Βoutique Ηotels Forum τον Φεβρουάριο του 2019 στην Αθήνα.

Λίγο πριν, η οργανωτική επιτροπή του BTPF βράβευσε το Athens Flying Week και τον κο. Παναγιώτη Ποδηματά, ιδρυτή και επικεφαλής του μοναδικού αυτού Air Show, για την Ενίσχυση του Τουριστικού Προϊόντος στην Ελλάδα μέσω της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Τη δεύτερη ημέρα εργασιών, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, σειρά για να βραβευθεί είχε η Μarketing Greece για την Ενίσχυση και την Προβολή της Εικόνας της Ελλάδας, εντός και εκτός συνόρων. Το βραβείο παρέλαβε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Marketing Greece κα. Ιωάννα Δρέττα, η οποία αναφέρθηκε  στο κοινό όραμα διαφορετικών πλευρών του κλάδου για την ανάπτυξη και προώθηση της χώρας μας, με δράσεις και καμπάνιες που θα ενισχύσουν τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού.

Την έναρξη της δεύτερης και τελευταίας ημέρας (2/11), κήρυξε μέσα από την τιμητική ομιλία του, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κος. Γιάννης Ρέτσος, ο οποίος αφού συνεχάρη τη SWOT για την εξαιρετική διοργάνωση, ανέφερε ότι το Business Travel Professionals Forum αποτελεί πλέον θεσμό για τον χώρο του ελληνικού τουρισμού κι ευχαρίστησε τον Διευθύνων Σύμβουλο της SWOT κο. Γιώργο Κωνσταντινίδη για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα στη σύνδεση της ελληνικής τουριστικής αγοράς. Συμπληρωματικά, τόνισε ότι, η διεξαγωγή των B2B συναντήσεων εντός του κλάδου, μπορεί να συμβάλει σημαντικά σε επίπεδο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και κινητοποίησης γνώσης, αλλά και στην ανάδειξη επιχειρηματικών ευκαιριών.

Το ραντεβού για το 7ο Business Travel Professionals Forum, δόθηκε ήδη για το Φθινόπωρο του 2019 στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.