Αρχική FedHATTA Η FedHATTA παρουσιάζει το Ουζμπεκιστάν και την Κούβα στην 34η Philoxenia

Η FedHATTA παρουσιάζει το Ουζμπεκιστάν και την Κούβα στην 34η Philoxenia

Η FedHATTA παρουσιάζει το Ουζμπεκιστάν και την Κούβα στην 34η Philoxenia

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, θα συμμετάσχει στην 34η έκθεση Philoxenia, στην Θεσσαλονίκη (9-11 Νοεμβρίου), με ανανεωμένο πρόγραμμα, εξωστρέφεια και νέες προτάσεις προορισμών για τους επισκέπτες, παρουσιάζοντας στην ελληνική τουριστική αγορά το Ουζμπεκιστάν και την Κούβα.

Το Ουζμπεκιστάν είναι μια αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά για την Ελλάδα, με κοινές ιστορικές ρίζες που είναι έκδηλες σε μια επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της, καθώς μας ταξιδεύουν από τα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη νεώτερη μεταπολεμική περίοδο.

Στο περίπτερο της FedHATTA (Σάββατο 10 Νοεμβρίου, 11.00 – 13.00) οι επαγγελματίες του τουρισμού θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν γεύσεις από το Ουζμπεκιστάν και να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση των σημαντικότερων προορισμών, παρουσία του Πρόξενου της χώρας στην Ελλάδα, Olimjon S. Kasimov, καθώς και του εκπροσώπου της Εθνικής Επιτροπής Τουρισμού, Bokhodir Shakirov.

Η Κούβα, μια αγορά που δεν είναι άγνωστη για τους Έλληνες ταξιδιώτες, διαθέτει αξιοθέατα, μοναδική αρχιτεκτονική, τοπία, παραλίες και μουσική σε έντονους ρυθμούς. Για πολλούς, μάλιστα, αποτελεί τον προορισμό για ένα ταξίδι ζωής. Στο περίπτερο της FedHATTA (Σάββατο 10 Νοεμβρίου, 17.30-20.00) θα παίζει ζωντανή μουσική από μουσικούς της Κούβας, ενώ θα γίνει και παρουσίαση του προορισμού στην οποία θα παρευρεθεί η Πρέσβης της Κούβας στην Ελλάδα, Ζέλμις Μαρία Ντομίνγκεζ Κορτίνα.

Στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia, η Ομοσπονδία θα πραγματοποιήσει, επίσης, συναντήσεις με τα μέλη της, καθώς και με τουριστικούς πράκτορες της περιοχής, ώστε να συζητηθούν σημαντικά θέματα του κλάδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.