Αρχική Γευσιγνωσία «SOFITEL WINE DAYS 2018» ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...

«SOFITEL WINE DAYS 2018» ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ SOFITEL ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

Sofitel Wine Days 2017

Το Sofitel Athens Airport, μέλος του διεθνούς ομίλου AccorHotels, γιορτάζει και φέτος το κρασί και το γαλλικό «art de vivre» μέσα από μια σειρά δράσεων που διεξάγονται από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2018 στο χώρο του ξενοδοχείου προς τιμήν της τελετουργίας του τρύγου και της οινοποιίας.

Πρόκειται για τις δράσεις «Sofitel Wine Days 2018» που διοργανώνονται από τα Sofitel σε όλον τον κόσμο και αντιπροσωπεύουν μια ξεχωριστή οινολογική εμπειρία για τους επισκέπτες τους, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την τεχνογνωσία του δημοφιλούς brand του ομίλου AccorHotels. Εδώ και 50 χρόνια, τα Sofitel έχουν εξελίξει την τεχνογνωσία τους σε αυτόν τον τομέα χάρη στους maîtres sommeliers με τους οποίους συνεργάζονται. Αυτή η παγκόσμια πρωτοβουλία εορτασμού περιλαμβάνει εκδηλώσεις που απευθύνονται στους λάτρεις των εκλεκτών κρασιών.

«Η Γαλλία φημίζεται διεθνώς για το κρασί της, το οποίο οφείλει τη μοναδικότητά του στον πλούτο των αμπελιών και την ποικιλία των σταφυλιών, ωστόσο και η Ελλάδα έχει να επιδείξει μία εξίσου εξαιρετική ποιότητα» αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport κ. Γιώργος Σταύρου. «Στο πλαίσιο αυτό, το Sofitel Athens Airport διοργανώνει και φέτος ένα ταξίδι στον κόσμο των κρασιών χάρη στην ειδική επιλογή ελληνικών κρασιών από τους sommeliers του ξενοδοχείου».

Στο μπαρ Άρτεμις και στο εστιατόριο Μεσογαία του Sofitel Athens Airport οι επισκέπτες θα μπορούν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να επιλέξουν εξαιρετικά cocktails με βάση το κρασί που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τον εορτασμό των Sofitel Wine Days 2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πελάτες του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ειδικές βραδιές γευσιγνωσίας, ενώ θα διοργανωθεί και γευσιγνωσία κρασιού σε συνδυασμό με τυριά για σπουδαστές τουριστικών επαγγελμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.