Αρχική Αεροπορικά Νέα Απευθείας αεροπορική σύνδεση Σεούλ – Αθήνας, προτεραιότητα για την Ελλάδα

Απευθείας αεροπορική σύνδεση Σεούλ – Αθήνας, προτεραιότητα για την Ελλάδα

Απευθείας αεροπορική σύνδεση Σεούλ-Αθήνας, προτεραιότητα για την Ελλάδα
Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με τον Πρόεδρο του Hanjin Travel κ.Park In-chai, τον Αντιπρόεδρο του KAL-PAK κ. An Kyowook και τον Γενικό Διευθυντή της KAL tours κ. Park Dongryong

Προτεραιότητα για την Ελλάδα η απευθείας αεροπορική σύνδεση Σεούλ-Αθήνας

– Διαδοχικές συναντήσεις της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με κυβερνητικούς φορείς, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικούς και κινηματογραφικούς ομίλους της Νότιας Κορέας στη Σεούλ

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με τον Αντιπρόεδρο της Korean Air κ. Lee Jinho, τον Γενικό Διευθυντή της Korean Airκ. Hoon Jun και η πρέσβης της Ελλάδας στην Κορέα Ιφιγένεια Κοντολέοντος.

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά στη Σεούλ, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην 7η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών. Η κα Κουντουρά συναντήθηκε με Υπουργούς της κορεατικής κυβέρνησης και με κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες και ταξιδιωτικούς ομίλους της Νότιας Κορέας, για την ενίσχυση της συνδεσιμότητας των δύο χωρών.

Η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας ελληνο-κορεατικής φιλίας, κ. HongYoung-pyo

Η Υπουργός τόσο στις επαφές της με τον Υπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού της Νότιας Κορέας, κ. Do Jong-hwan, και την Υπουργό Βετεράνων, κα Pi Woo-jin, όσο και με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος και επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας ελληνο-κορεατικής φιλίας, κ. Hong Young-pyo, τόνισε τους ισχυρούς δεσμούς των δύο χωρών και την αναγκαιότητα δρομολόγησης απευθείας αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Σεούλ-Αθήνας. Αμφότεροι οι Υπουργοί και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος δεσμεύτηκαν να στηρίξουν την πρωτοβουλία της κας Κουντουρά.

Η Υπουργός επιπλέον συναντήθηκε με επιτελικά στελέχη των κορυφαίων ταξιδιωτικών ομίλων KAL και Hanjin Travel, και της Korean Air, με στόχο την άμεση ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από την Νότια Κορέα προς την Ελλάδα με προτεραιότητα την δρομολόγηση της απευθείας πτήσης Σεούλ-Αθήνας.

Όλες οι πλευρές δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν πιο στενά με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ για την επιτάχυνση των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στη δρομολόγηση της νέα αεροπορικής σύνδεσης ενόψει της επόμενης θερινής τουριστικής περιόδου, το 2019.

Η κα Κουντουρά επίσης πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με κορυφαία στελέχη της κορεατικής βιομηχανίας του θεάματος για την προβολή της Ελλάδας σε όλη την Ασία μέσω του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, της μουσικής και της μόδας.

Στις συναντήσεις παρέστη η Πρέσβης της Ελλάδας στην Νότια Κορέα, κα Ιφιγένεια Κοντολέοντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.