Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μια μοναδική συναυλία στην Ηετιώνεια πύλη με την Φωτεινή Βελεσιώτου το Σάββατο...

Μια μοναδική συναυλία στην Ηετιώνεια πύλη με την Φωτεινή Βελεσιώτου το Σάββατο 25 Αυγούστου

Το Σάββατο 25 Αυγούστου η Περιφέρεια Αττικής- Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων και ο σύλλογος φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Πειραιά, διοργανώνουν μια μοναδική συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο της Ηετιώνειας πύλης (απέναντι από την πύλη Ε2 του λιμανιού, είσοδος από την οδό Κανάρη)

Η Φωτεινή Βελεσιώτου με ανανεωμένο πρόγραμμα και νέες μουσικές αναζητήσεις. Εκτός απο τα αγαπημένα «μέλισσες», «διόδια», «στάχτη», φέρνει στο προσκήνιο τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας και δίνει έμφαση στο λαϊκό ρεπερτόριο με τραγούδια σπούδαιων συνθετών όπως ο Άκης Πάνου, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, Βασίλης Τσιτσάνης κ.α.
Δίπλα της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.
Επίσης μαζί της σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Παπαναστασίου στην ενορχήστρωση, το πιάνο και το ακορντεόν, ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά, ο Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο και ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.