Αρχική Αεροπορικά Νέα ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: « Η Fraport οφείλει εξηγήσεις για τις πρωτοφανείς εικόνες και...

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: « Η Fraport οφείλει εξηγήσεις για τις πρωτοφανείς εικόνες και τις καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο της Ρόδου»

Ο Τομεάρχης Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο της Ρόδου υπήρχαν πρωτοφανείς εικόνες με καθυστερήσεις στις πτήσεις, λόγω βλάβης των ηλεκτρονικών συστημάτων check in.

Στο αεροδρόμιο δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, πολλές πτήσεις αναχώρησαν με πολύωρες καθυστερήσεις, ενώ κάποιες άλλες με προορισμό τη Ρόδο αναγκάστηκαν να προσγειωθούν σε άλλα αεροδρόμια, ακόμα και στην Τουρκία.

Είναι σαφές ότι η Fraport οφείλει εξηγήσεις, κυρίως όμως οφείλει να αναλαμβάνει και τις ευθύνες της.

Γιατί ο πάροχος ηλεκτρονικών υπηρεσιών με τον οποίο συνεργάζεται, αποτελεί δική της ευθύνη.

Το ίδιο ισχύει και για τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας που είναι εντεταλμένα να ασκούν ελεγκτικό και ρυθμιστικό ρόλο στα αεροδρόμια.

Η παραχώρηση των 13 περιφερειακών αεροδρομίων έγινε για να υπάρχουν καλύτερες υπηρεσίες και να αναβαθμιστεί το τουριστικό μας προϊόν.

Εικόνες όπως αυτές της Δευτέρας στο αεροδρόμιο της Ρόδου, όχι μόνο δεν συνδέονται με καλύτερες υπηρεσίες, αλλά έχουν και αρνητικές επιπτώσεις για τον τουρισμό μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.