Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Νέο Δ.Σ στον GR.EC.A – H Κατερίνα Φραϊδάκη αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου

Νέο Δ.Σ στον GR.EC.A – H Κατερίνα Φραϊδάκη αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. (Greek Ecommerce Association), το εθνικό όργανο για τον ταχύτατα αναπτυσσόμενοκλάδο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ανακοινώνει ότι κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση, καθώς και τη Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα στις 20/06/2018 στο Ελεών Loft και κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, από την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στον GR.EC.A

Η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη είναι διδάκτορας του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και συντονίστρια των δράσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου (eCommerce Coordinator) στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν- ELTRUN.

Έχει πτυχίο από το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και MSc στην Ανάλυση, Σχεδιασμό και Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων από το London School of Economics (LSE).

Από το 2010 είναι επιστημονική υπεύθυνη των ετήσιων ερευνών του ELTRUN για τη συμπεριφορά των online Ελλήνων καταναλωτών και  των χρηστών social media, καθώς  και για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και την αξιολόγηση των Ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Έχει εκπονήσει πλήθος μελετών για την Κοινωνική Δικτύωση και το Ηλετρονικό Εμπόριο. Επιστημονικές εργασίες της έχουν παρουσιασθεί σε εθνικά και διεθνή συνέδρια. Το 2011 και το 2013 έλαβε το Best paper award, για την μελέτη της στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το e-health αντίστοιχα. 

Οι ρόλοι όλων των μελών του ΔΣ του GR.EC.A. καθορίσθηκαν ως εξής:

Ο GR.EC.A διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από 7 Τακτικά Μέλη και 2 Συνδεδεμένα Μέλη του Σωματείου . Τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και 3 αναπληρωματικά μέλη αυτού (2 αναπληρωματικά από τα Τακτικά Μέλη και 1 αναπληρωματικό από τα Συνδεδεμένα Μέλη του Σωματείου) εκλέγονται από την τακτική Γενική Συνέλευση ανά διετία. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε στη Γενική Συνέλευση της 20ης Ιουνίου 2018 είναι:

Δρ. Φραϊδάκη Κατερίνα, eltrun.gr, Πρόεδρος
Σαββίδης Μάκης, oroloi.gr, Αντιπρόεδρος

Παλαμίδη Κορίνα, mediamarkt.gr, Γ. Γραμματέας
Αυγουστίδης Γιώργος, skroutz.gr, Ταμίας
Λεούσης Αλέξανδρος, snatch.gr, Μέλος 
Γεωργιάδης Γιάννης, yolenis.com, Μέλος
Βαρβαδούκας Νίκος, cosmossport.gr, Μέλος
Γκεζερλής Παναγιώτης, convertgroup.com, Μέλος
Κοτσώνης Ευάγγελος, e-satisfaction.com, Μέλος
Τσίπρας Κωνσταντίνος, gregorys.gr, Αναπληρωματικό Μέλος
Πετμεζάς Θανάσης , cosmo-one.gr , Αναπληρωματικό Μέλος
Σκαπινάκη Φωτεινή, logika.gr , Αναπληρωματικό Μέλος

Όλα μέλη του ΔΣ , συμμετέχουν σε συγκεκριμένες Ομάδες Εργασίας έχοντας ως βασικό στόχο την διαμόρφωση Εθνικών στρατηγικών προτεραιοτήτων και την ενίσχυση της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας. 

Έχοντας ως άξονα τον παραπάνω βασικό σκοπό και την εξυπηρέτηση του , ο Σύνδεσμος δημιούργησε τις ακόλουθες Ομάδες Εργασίας , οι οποίες έχουν ως εξής:

1: Αξιοπιστία Ηλεκτρονικών Καταστημάτων – Trustmark,

2: Διασυνοριακό Ηλεκτρονικό Εμπόριο -Εξωστρέφεια,  

3: Χρηματοδότηση για την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής         επιχειρηματικότητας (ΕΣΠΑ-HORIZON 2020) 

4: Εκπαίδευση του κλάδου & του καταναλωτικού κοινού. 

Η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη  δήλωσε σχετικά με την εκλογή της ως πρόεδρος του GR.EC.A.: “Προσωπικά είναι μεγάλη τιμή -και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη- η ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου του GR.EC.A. και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Το νέο Διοικητικό Σχήμα, έχοντας ως παρακαταθήκη ένα πολύ σημαντικό και στέρεο έργο από την προηγούμενη διοίκηση, αναλαμβάνει να συνεχίσει με την ίδια διάθεση και αποφασιστικότητα προκειμένου να οδηγήσει τόσο τον Σύνδεσμο όσο και τον κλάδο του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη”.    

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.