Αρχική Letters To The Editor Απαραίτητη η άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών στην Οία της Σαντορίνης

Απαραίτητη η άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών στην Οία της Σαντορίνης

Επείγουσα έκκληση, με ανοιχτή επιστολή, κάνει ο ξενοδόχος Μιλτιάδης Ανδρώνης στην Σαντορίνη,

ώστε να ληφθούν μέτρα για την άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών που στοιβάζονται, όπως αναφέρει, κάθε μέρα, από την Οία καθώς και να διορθωθεί άμεσα  το πρόβλημα των λυμάτων που ρέουν στους δρόμους και στα σοκάκια της περιοχής.

Η επιστολή του κ. Ανδρώνη έχει ως εξής

Αξιότιμοι,

Βρισκόμαστε στην μέση της τουριστικής σεζόν και η κατάσταση στο νησί της Σαντορίνης είναι απερίγραπτη! Λίγα μόλις μέτρα πίσω από τον κεντρικό δρόμο της καλντέρας στην Οία, τόνοι σκουπιδιών στοιβάζονται κάθε μέρα δημιουργώντας μια άκρως αποκρουστική εικόνα για τους τουρίστες του νησίου αλλά και για την υγεία των κατοίκων του νησιού μας. Μύγες ποντίκια και διάφορα τρωκτικά έχουν μαζευτεί στα στα βουνά σκουπιδιών και κίνδυνο για την υγεία μας και ο Δήμος με τους αρμόδιους φορείς να μένουν θεατές αυτής της κατάστασης.

Σαν να μην έφτανε αυτό, από εχτές 16/7/2018, έχουν ξεχυλήσει λύματα από τον βόθρο του  δημοτικού σχολείου της Οίας και απλώνονται σε όλη την περιοχή γύρω και κάτω από το σχολείο, στην οποία βρίσκονται σπίτια και επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια αφόρητη δυσοσμία σε όλη την περιοχή, οι επιχειρήσεις να μην μπορούν να δουλέψουν και ο κόσμος να απομακρύνεται άρον άρον.

Κάνω έκκληση και ζητώ από όλους τους φορείς να λάβουν άμεσα μέτρα για να σταματήσει αυτή η επικίνδυνη για την υγεία των πολιτών κατάσταση και να αποκατασταθεί άμεσα, η βλάβη που έχει υποστεί η περιοχή κάτω από το δημοτικό σχολείο της Οίας, διορθώνοντας το πρόβλημα των λυμάτων που ρέουν στους δρόμους και στα σοκάκια της περιοχής καθώς και της άμεσης αποκομιδής και μεταφορά των σκουπιδιών στον καθορισμένο χώρο (χωματερή) του νησιού , προτού συμβούν τα χειρότερα και γίνουμε διεθνώς ρεζίλι.

Μιλτιάδης Ανδρώνης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.