Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ: Δώστε επιτέλους στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού την θέση που του αρμόζει

Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ: Δώστε επιτέλους στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού την θέση που του αρμόζει

Με “Ανοιχτή επιστολή” του προς την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά ο Σύλλογος Υπαλλήλων του ΕΟΤ επισημαίνει πως ακόμη και στις παρατηρήσεις της Π.Ο.Ξ. επι του νέου σχεδίου νόμου που κατατέθηκε προς διαβούλευση με τον τίτλο “Θεματικός τουρισμός – Ειδικές μορφές τουρισμού – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου και της τουριστικής εκπαίδευσης – Στήριξη της τουριστικής πειχειρηματικότητας”, διαπιστώνεται η αναγκαιότητα ελέγχων στα τουριστικά καταλύματα της χώρας.

Όπως τονίζει στην επιστολή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων του ΕΟΤ

Αυτό ισχυροποιεί την τοποθέτησή μας σε αυτό, και βεβαίως επειδή προέρχεται από ιδιώτες του τουριστικού προϊόντος, καταρρίπτει οποιοδήποτε επιχείρημά σας, ότι ήταν προσωπική  μας εκτίμηση και ανάγκη για μετακινήσεις μας.

Περιμένουμε από εσάς έστω και την τελευταία στιγμή μετά  από  τρία χρόνια άκαρπων συνομιλιών, να δείτε τις πραγματικές   ανάγκες του κλάδου του τουρισμού, προστατεύοντας τους  υγιείς  επαγγελματίες από αυτούς που τους δίνεται πλέον η δυνατότητα   χωρίς κανένα κρατικό έλεγχο να δυσφημούν την χώρα μας στο εξωτερικό.   

Δώστε επιτέλους στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού την θέση  που του αρμόζει, και τις αρμοδιότητες που μέσα σε ένα βράδυ    εξαφάνισε η προκάτοχος σας και εσείς δεν έχετε πράξει κάτι για  αυτό, συνεχίζοντας την δική της πολιτική.

ΤΟ Δ.Σ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.