Αρχική Αεροπορικά Νέα Ημερίδα: NewGen ISS Implementation

Ημερίδα: NewGen ISS Implementation

Εν όψει της εφαρμογής του NewGen ISS στην Ελλάδα από την 1η Αυγούστου 2018, οι HATTA και Π.Ε.Τ.Α.Γ.Α. προσκαλούν τα μέλη τους σε ειδική ημερίδα κατά τη διάρκεια της οποίας εκπρόσωπος της ΙΑΤΑ θα παρουσιάσει τις αλλαγές που θα προκύψουν και στη συνέχεια θα γίνει συζήτηση με τους συμμετέχοντες ώστε να διευκρινιστούν ασάφειες και να απαντηθούν ερωτήματα.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνουν:
New Accreditation Models (GoLite, GoStandard and GoGlobal)
Από την 1η Αυγούστου όλα τα ΙΑΤΑ Τουριστικά Γραφεία θα μεταβούν αυτόματα στην κατάσταση GoStandard με δυνατότητα μετατροπής σε GoLite.
Remittance Holding Capacity
Περιλαμβάνεται στο πλαίσιο συστήματος διαχείρισης κινδύνου για τις εκκρεμείς BSP πωλήσεις.
IATA Easy Pay
Νέα δυνατότητα πληρωμών – e-wallet
Global Default Insurance (GDI)
Νέα προαιρετική επιλογή για τα Τουριστικά Γραφεία που απαιτείται να παρέχουν στην ΙΑΤΑ οικονομική ασφάλεια

Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το NewGen ISS

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης και της συζήτησης με τους εκπροσώπους της ΙΑΤΑ, θα ακολουθήσει συζήτηση για θέματα που απασχολούν τα Τουριστικά Γραφεία.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 14:00, στο ξενοδοχείο Electra Palace (Ν. Νικοδήμου 18-20, Αθήνα), αίθουσα Ballroom.

Για τα Τουριστικά Γραφεία της Περιφέρειας, η ημερίδα θα αναμεταδίδεται διαδικτυακά, σε νεότερη ενημέρωση θα δοθεί το link για την παρακολούθησή της.

Δηλώσεις συμμετοχής στο email: hatta@hatta.gr το αργότερο έως την Τετάρτη 6 Ιουνίου, με ένδειξη φυσικής ή διαδικτυακής συμμετοχής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.