Αρχική Δήμοι Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ....

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη

Με τον πρόεδρο  της ΚΕΔΕ κ. Γιώργο Πατούλη συναντήθηκε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά για την ενημέρωση σχετικά με τα οφέλη και τις νέες ευκαιρίες που δημιουργεί για τους Δήμους και τις τοπικές κοινωνίες σε όλη την Ελλάδα η οργανωμένη ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού. 

Η Υπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ εκτενώς για την υλοποιούμενη εθνική και περιφερειακή τουριστική πολιτική του Υπουργείου με στόχο τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο στην Ελλάδα,  και για τη στρατηγική  προτεραιότητα που δόθηκε στην ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού, ένα κεφάλαιο που για πρώτη φορά αξιοποιείται οργανωμένα και δημιουργεί νέα και πολλαπλασιαστικά οφέλη  προοπτικές και οφέλη στην τουριστική ανάπτυξη.

Αναφέρθηκαν ειδικότερα για τη μεγάλη ζήτηση και τις θετικές προοπτικές του γαμήλιου τουρισμού σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Η Υπουργός συνεχάρη τον κ. Πατούλη για την πρόσφατη εκλογή του στην θέση του προέδρου της ΕΛΙΤΟΥΡ, και συζήτησαν εκτενώς για τα θέματα που αφορούν στη  δυναμική  προώθηση του τουρισμού υγείας και ευεξίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.