Αρχική Δήμοι Προσλήψεις αρχαιοφυλάκων ζητά ο ΟΤΘ από το ΥΠΠΟ

Προσλήψεις αρχαιοφυλάκων ζητά ο ΟΤΘ από το ΥΠΠΟ

Την επίσπευση των διαδικασιών για την πρόσληψη αρχαιοφυλάκων στη Θεσσαλονίκη ζητά με επιστολή της στην Υπουργό Πολιτισμού κα Λυδία Κονιόρδου η Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης- Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ.

«Ο ΟΤΘ έχει ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια για την προβολή των σημαντικότερων αξιοθέατων που διαθέτει η Θεσσαλονίκη και των 15 μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς που προστατεύονται από την UNESCO.

Η προσπάθεια αυτή επιβάλλει διεύρυνση των ωρών λειτουργίας μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ξεναγήσεων στα μνημεία τουλάχιστον ως τις 8μμ το καλοκαίρι», σημειώνει στην επιστολή της η κα Πατουλίδου.

Το υπάρχον προσωπικό παρά τις προσπάθειες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης δεν επαρκεί και γι’ αυτό –τονίζει η κα Πατουλίδου- να μεριμνήσετε για την έλλειψη που παρουσιάζεται με τις προσλήψεις νέων αρχαιοφυλάκων που θα επιτρέψουν την απρόσκοπτη λειτουργία των αρχαιολογικών χώρων της Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.