Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Έλενα Κουντουρά, Ηρώδειο, ASTA Athens Destination Expo 2018 – Iδανικός τουριστικός...

Έλενα Κουντουρά, Ηρώδειο, ASTA Athens Destination Expo 2018 – Iδανικός τουριστικός προορισμός η Ελλάδα 365 μέρες το χρόνο

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, που την καθιστούν ως ένα ιδανικό τουριστικό προορισμό 365 μέρες το χρόνο, παρουσίασε τη Κυριακή 15 Απριλίου, στο Ηρώδειο, η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, στην πανηγυρική εκδήλωση της έναρξης των εργασιών του συνεδρίου της Ένωσης Αμερικανών Τουριστικών Πρακτόρων ASTA Athens Destination Expo 2018.

Το συνέδριο αυτό (14-17 Απριλίου), στο οποίο λαμβάνουν μέρος πάνω απο 500 διεθνείς σύνεδροι και 350 τουριστικοί πράκτορες, φιλοξενείται φέτος στην Αθήνα ύστερα απο πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA) και θα συμβάλει ιδιαίτερα στην περαιτέρω προβολή και προώθηση της χώρας μας ως τουριστικού προορισμού στην αγορά των ΗΠΑ αλλά και παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.