Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Άνοιγμα στα μέλη του σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσει το Ξενοδοχειακό...

Άνοιγμα στα μέλη του σε όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος

Στο πλαίσιο αυτό, προετοιμάζει τη διενέργεια Διοικητικών Συμβουλίων και στις 13 Περιφέρειες της χώρας. Η παραπάνω απόφαση ελήφθη χτες, κατά τη διάρκεια του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου υπό τη νέα διοίκηση του Ξ.Ε.Ε..

Όπως επισήμανε σχετικά στα μέλη του Δ. Σ. του Επιμελητηρίου ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. κ. Αλέξανδρος Βασιλικός : «Οι ανοιχτές συσκέψεις της Διοίκησης Ξ.Ε.Ε. στην περιφέρεια θα μας επιτρέψουν να ενημερώνουμε πιο αποτελεσματικά τα χιλιάδες μέλη μας και παράλληλα να μπολιάζουμε το σχεδιασμό μας με καινοτόμες ιδέες και εμπειρίες. Παράλληλα, η κατά τόπους παρουσία μας θα αποτελέσει μια πρώτης τάξης ευκαιρία διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων με τους τοπικούς ανά την Ελλάδα φορείς, προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που αποτελούν τον κεντρικό ιστό ανάπτυξης της περιφερειακής οικονομίας».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ξ.Ε.Ε., αποφάσισε επίσης, μεταξύ άλλων, την πραγματοποίηση σειράς ενημερωτικών προς τα μέλη δράσεων για τις εφαρμογές που θα έχει στον κλάδο των ξενοδοχείων ο νέος Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), o οποίος αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στις 25 Μαΐου και αποτελεί τον κορμό της σχετικής νομοθεσίας που επεξεργάζεται το αρμόδιο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.