Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 12 – 19 Φεβρουαρίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

12 – 19 Φεβρουαρίου 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινάει με μία εργατική και σοβαρή Σελήνη στον Αιγόκερω που μας καλεί στα καθήκοντά μας.

Την Τρίτη 13 του μήνα υπάρχει υψηλό ενδεχόμενο να παρασυρθούμε σε υπερβολές. Όταν, όμως, γνωρίζουμε τις συνέπειες είμαστε πιο προσεκτικοί.

Την Τετάρτη 14 του μήνα είμαστε επηρεασμένοι από την αυριανή Ν. Σελήνη – έκλειψη του Ηλιου στον Υδροχόο.

Την Πέμπτη 15 του μήνα πραγματοποιείται η Ν. Σελήνη στον Υδροχόο. Μερική ηλιακή έκλειψη πραγματοποιείται όταν η Σελήνη βρίσκεται ανάμεσα στον Ηλιο και στη Γη και καλύπτει μόνον ένα μέρος του Ηλιου.

Στη συγκεκριμένη έκλειψη επειδή συμμετέχει ο Ερμής και ο Ουρανός σε ευνοική όψη θα υπάρξουν πρωτοποριακές λύσεις, σημαντικές εφευρέσεις, ιδέες και έμπνευση γενικότερα.

Την Κυριακή 18 του μήνα ο Ερμής κάνει την είσοδό του στους Ιχθύες όπου θα παραμείνει έως τις 5 Μαρτίου. Κυριαρχεί ευαισθησία, αλλά και θολούρα.

Για να δούμε πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο από τη Ν. Σελήνη – έκλειψη αυτήν την εβδομάδα.

Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Αυτή η έκλειψη επειδή συμμετέχει ο Ουρανός ο πλανήτης των απρόσμενων αλλαγών μπορεί να φέρει ένα πρόσωπο στη ζωή σας άκρως συναρπαστικό που θα σας γοητεύει και θα σας συνεπάρει.

2ΤΑΥΡΟΙ

Να είστε προσεκτικοί εσείς ζώδιο του σταθερού σταυρού να μην παρασυρθείτε από παρορμητικές κινήσεις στον επαγγελματικό στίβο. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να προκύψουν έξυπνες και εφευρετικές ιδέες.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπερευαίσθητους και άκρως τολμηρούς μπορεί να σας κάνει η έκλειψη στο φιλικό για σας ζώδιο του Υδροχόου. Καλύτερα να μην παρασυρθείτε σε παρορμητικές κινήσεις και να αφήσετε τους άλλους να μιλούν.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η Αφροδίτη στο φιλικό για σας ζώδιο των Ιχθύων θα σας φέρει όμορφες συναισθηματικές στιγμές με το ταίρι σας. Θα νοιώσετε την ανάγκη να επισημοποιήσετε μία σχέση που βιώνετε εδώ και καιρό.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Ο πλανήτης της Αγάπης και των οικονομικών στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να φέρει μία οικονομική ανάταση. Προφανώς αυτή η βοήθεια να προέρχεται από τα χέρια τρίτων (τράπεζες, κληρονομιές κλπ).

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η συναισθηματική σας ζωή αγγίζει την τελειότητα με την Αφροδίτη στο απέναντι για σας ζώδιο των Ιχθύων. Είστε δοτικοί, αλλά εισπράττετε αγάπη και αφοσίωση από το ταίρι σας που σας το ανταποδίδει απλόχερα.

7ΖΥΓΟΙ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη στους Ιχθύες σας κάνει πιο γλυκούς και πιο τρυφερούς. Είστε περισσότερο συνεργάσιμοι με τους συνεργάτες. Αυτό σας βοηθάει να προοδεύσετε. Αυτή η πρόοδος είναι μακρόβια.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Αφροδίτη στο φιλικό για σας ζώδιο των Ιχθύων κάνει το κλίμα άκρως ερωτικό. Είναι μία χρονική στιγμή όπου το συναίσθημα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Ό τι κάνετε έχει βάθος και δεν είναι επιφανειακό. Μπορεί να συνάψετε μία σχέση μακρόβια που να αποδειχτεί σημαντική.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σας κάνει πιο γλυκούς και πιο τρυφερούς. Βελτιώνει τη σχέση σας με τα άτομα της οικογενειακής εστίας. Προφανώς να βιώσετε την επιθυμία να φροντίσετε την αισθητική του χώρου σας.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε σας τους Αιγόκερους που σας διακρίνει η σοβαρότητα προφανώς να σας εμπνεύσει να συγκατοικήσετε η να κάνετε το επόμενο βήμα σε μία σχέση που είχε βαλτώσει.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Αφροδίτη δεν είναι μόνον ο πλανήτης της Αγάπης, αλλά και των οικονομικών. Επομένως όσο θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων (από 10/2 – 6/3) θα ευνοήσει τα οικονομικά σας. Προφανώς να φέρει αύξηση εσόδων από μόχθο.

12ΙΧΘΥΕΣ

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας αυτόματα θα βελτιωθεί και η διάθεσή σας. Θα φέρει αισιοδοξία η οποία από μόνη της ελκύει τη θετικότητα. Εκφράζετε τα συναισθήματά σας με άνεση και τρυφερότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.