Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 8 – 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

8 – 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

Η δεύτερη κατά σειρά εβδομάδα της χρονιάς ξεκινάει με μία Σελήνη στο Ζυγό. Μας χαρίζει έντονη την επιθυμία για καλλωπισμό του χώρου και κυρίως του εαυτού μας. Πρόκειται για μία Σελήνη κατάλληλη για δημόσιες σχέσεις. Μια Σελήνη γλυκιά, ευγενική, θελκτική, αλλά και πολύ πρόθυμη να κάνει υποχωρήσεις για να μην διαταραχτεί το περιβάλλον. Εξαιρετική σχέση για συνεργασία, διασκέδαση και διακόσμηση.

Ας δούμε πως θα είναι η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Και μην ξεχνάτε να διαβάζετε τις προβλέψεις για τον ωροσκόπο και τη Σελήνη σας.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Το κακό που κάνουν άλλοι σε εσένα είναι πιο εύκολο να το ξεχάσεις, από το κακό που κάνεις εσύ σε άλλους.

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και βελτιώνει την επαγγελματική σα δράση. Ανεβαίνετε στην εκτίμηση των ατόμων κύρους και αυτό σας βοηθά να βελτιώστε την εικόνα σας.

2ΤΑΥΡΟΙ

Όλα τα πάνε από το καλό στο καλύτερο για σας. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο μπορεί να είναι ψυχροί, αλλά δίνουν μία συναισθηματική σταθερότητα στη ζωή σας.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Εχετε αρκετούς προβληματισμούς στον οικονομικό τομέα. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω συνιστώ να συμβιβαστείτε οικονομικά, αλλά όχι μόνο. Και στον αισθηματικό τομέα επιβάλλεται να κάνετε παραχωρήσεις.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Οι σχέσεις σας με το σύντροφο βελτιώνονται και η Αφροδίτη σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Ο Αρης στο Σκορπιό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση, αισθησιασμό και προωθείτε δημιουργικά σχέδια.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Σχεδόν όλη η εβδομάδα κυλάει με την ενασχόληση του σπιτιού και με τα πολλά προβλήματα γύρω από την οικογενειακή εστία. Ευτυχώς που στο τέλος της εβδομάδας η ψυχαγωγία χτυπάει κόκκινο και χαίρεστε.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η εβδομάδα αρχίζει με τις πιο ευοίωνες συνθήκες για να βιώσετε όμορφα με το σύντροφό σας. Κατά τη διάρκεια έχετε έντονους προβληματισμούς στα οικονομικά. Το Σαββατοκύριακο σας συνιστώ να αποφύγετε να μπλέξετε τα οικονομικά με τα ερωτικά σας.

7ΖΥΓΟΙ

Ο οικονομικός τομέας χρήζει προσοχής αυτήν την εβδομάδα. Θα αναγκαστείτε να δώσετε την ενέργεια σας στην οικονομική εστία. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες για να ικανοποιήσετε το Εγώ σας.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Μια εξαιρετικά θετική εβδομάδα θα έλεγα κυρίως από την Τρίτη έως την Πέμπτη όπου η Σελήνη στο ζώδιό σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και σας βοηθά να ελκύσετε τη θετικότητα σε όλους τους τομείς. Σαββατοκύριακο είστε μέσα στη τρελή χαρά.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και παίρνετε μία ανάσα που σας ενθαρρύνει. Η σελήνη στο ζώδιο σας στο τέλος της εβδομάδας χαρίζει γοητεία και αυτοπεποίθηση συστατικά απαραίτητα στη συνταγή της επιτυχίας.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Εσείς είστε από τη φύση σας εργασιομανείς και υπεύθυνα άτομα. Αρα δεν σας φοβίζει το γεγονός ότι ο Κρόνος θα ενισχύσει αυτό το χαρακτηριστικό σας. Τα αισθηματικά σας θα είναι καλύτερα αν και θα δυσκολευτείτε να τα εκφράσετε με άνεση.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Μία τάση απομόνωσης σας διακατέχει. Είστε διστακτικοί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας κυρίως όταν πρόκειται για θέματα ερωτικής φύσης. Ο Αρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας κάνει δημοφιλείς και σας δίνει ευκαιρίες εξέλιξης.

12ΙΧΘΥΕΣ

Η συλλογική δραστηριότητα ευνοείται αυτήν την εβδομάδα. Γι αυτό στηρίξτε τους φίλους σας, οι οποίοι θα σας ανταποδώσουν τη βοήθεια σας. Διακατέχεστε από ενέργεια που διοχετεύετε σε δημιουργική δραστηριότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.