Αρχική Γευσιγνωσία To εστιατόριο Santoro του Grace Santorini ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια των FNL...

To εστιατόριο Santoro του Grace Santorini ανάμεσα στα κορυφαία εστιατόρια των FNL Best Restaurant Awards 2017

FNL Awards Grace Santorini Team

Το εστιατόριο Santoro του ξενοδοχείου Grace Santorini συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα σημαντικότερα εστιατόρια της χώρας, σύμφωνα με τον θεσμό των FNL Best Restaurant Awards 2017, που πραγματοποιήθηκαν στις 8 Ιανουαρίου 2018. Συγκεκριμένα, το εστιατόριο του Grace Santorini αναδείχθηκε μεταξύ των 6 κορυφαίων εστιατορίων στην Ελλάδα που έλαβαν δύο αστέρια στην κατηγορία «Σύγχρονη Ελληνική Κουζίνα».

Το εστιατόριο Santoro δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να απολαύσει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, με signature πιάτα επηρεασμένα από τις γεύσεις και τα προϊόντα των Κυκλάδων, αλλά και τη σύγχρονη διεθνή κουζίνα.

Grace Santorini Santoro Restaurant alcoveΣτόχος των FNL Best Restaurant Awards, που διεξήχθησαν φέτος για δεύτερη χρονιά, είναι να αναδείξουν και να αξιολογήσουν τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας. Τα αποτελέσματα βασίστηκαν στην αξιολόγηση μιας πολυσυλλεκτικής επιτροπής από μέλη της ομάδας του FNL αλλά και από διακεκριμένους κριτικούς του χώρου. Εκ μέρους του Santoro το βραβείο παρέλαβε ο Executive Chef του εστιατορίου, κ. Σπύρος Αγιούς.

H κ. Λένα Λιβανίδου, Επικεφαλής των Grace Hotels για την Ευρώπη, δήλωσε σχετικά: «Η ανάδειξη του εστιατορίου Santoro του Grace Santorini με δύο αστέρια στο πλαίσιο των FNL Best Restaurant Awards 2017 αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας, ανταμείβοντας με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά μας να διατηρήσουμε τον πήχη της ποιότητας ψηλά. Με την αναγνώριση που μας προσφέρουν διακρίσεις όπως αυτή, το εστιατόριο Santoro θα συνεχίσει να παρέχει στους επισκέπτες του εμπειρίες υψηλής γαστρονομικής αξίας, εμπνευσμένες από τις γεύσεις και τα προϊόντα της ελληνικής κουζίνας.»

Τα 2 αστέρια στα FNL Best Restaurant Awards 2017, αποτελούν μια ακόμη σημαντική διάκριση για το εστιατόριο, που το 2017 βραβεύτηκε επίσης με τον πρώτο του «Χρυσό Σκούφο», στο πλαίσιο των βραβείων Χρυσοί Σκούφοι 2017 (Toques d’ Or 2017), εκ των παλαιότερων και πιο έγκυρων θεσμών γαστρονομίας στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.