Αρχική Δήμοι Απολογισμός Ενεργειών και Πρωτοποριακό πλάνο δράσεων προβολής του Δήμου Αλοννήσου

Απολογισμός Ενεργειών και Πρωτοποριακό πλάνο δράσεων προβολής του Δήμου Αλοννήσου

Celestyal Cruises

Πλούσιος ήταν ο απολογισμός δράσεων προβολής του Δήμου Αλοννήσου, όπως παρουσιάστηκε από την εταιρία Τουριστικού Consulting Remake, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

«Εκατοντάδες δημοσιεύματα σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, 20 τουλάχιστον άρθρα- αφιερώματα σε websites, MME και έντονη παρουσία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης του εξωτερικού σχετικά με την Αλόννησο, εκθεσιακές συμμετοχές, στοχευμένες παρουσιάσεις σε επιλεγμένο κοινό πρακτόρων και δημοσιογράφων και η δημιουργία προϋποθέσεων για βραβεύσεις από έγκριτους φορείς είναι δείγμα των αποτελεσμάτων από τις προσπάθειες που καταβάλλαμε για την ανάδειξη του προορισμού, του Θαλασσίου Πάρκου, των ειδικών μορφών Τουρισμού, των εξωτικών παραλιών, του φυσικού κάλλους, της τοπικής κουζίνας, του πολιτισμού και των οικολογικών μας πρωτοβουλιών», σχολίασε ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης που προήδρευσε και συντόνισε την εκδήλωση, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού και παρουσία Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων τοπικών φορέων και συλλόγων καθώς και πληθώρας επαγγελματιών.          

Το πλάνο δράσεων προβολής για το νέο έτος που παρουσιάστηκε αμέσως μετά, έχει ως στόχο το άνοιγμα νέων και ταυτόχρονα τη συντήρηση καθιερωμένων αγορών ενδιαφέροντος σε Ελλάδα και εξωτερικό, μέσα από συμμετοχές σε Διεθνείς εκθέσεις, παρουσιάσεις προορισμού, στοχευμένα ταξίδια εξοικείωσης, πρωτότυπα projects και «επένδυση» σε τεχνολογία αιχμής και social media.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το  τέλος  της παρουσίασης, ακολούθησε  εποικοδομητική  ανταλλαγή ιδεών σχετικά με την προβολή και τον εμπλουτισμό του Τουριστικού προϊόντος της Αλοννήσου, κατά την οποία ο Δήμαρχος έκανε αποδεκτές, προτάσεις των φορέων που θα ενταχθούν στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.