Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 4 – 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

4 – 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 Αστρολογικές προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, η οποία θα διαρκέσει έως την 24 του μήνα. Μην πανικοβάλλεστε!!!!!! Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Και ο λόγος είναι ότι πρέπει να σκεφτούμε και να αναθεωρήσουμε μερικά πράγματα που δεν τα κάναμε σωστά. Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, αλλά ό τι έχει προγραμματιστεί επιμελώς δεν θα χαλάσει και δεν θα υποστεί καθυστέρηση. Αυτό που επιβάλλεται να κάνουμε με τον ανάδρομο Ερμή είναι να μιλάμε αργά και να τσεκάρουμε ότι ο άλλος έχει κατανοήσει αυτά που θέλουμε να του πούμε. Γι αυτό να διασταυρώνουμε την πληροφόρηση που μας δίνεται.

Μία από τις ωραιότερες ημέρες της εβδομάδας είναι η Πέμπτη καθώς η Σελήνη στο Λέοντα δίνει λάμψη και αισιοδοξία. Με θετικές σκέψεις μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα.

Την Κυριακή 10 του μήνα ο Αρης κάνει την είσοδό του στο Σκορπιό όπου θα παραμείνει έως τις 26/1/18. Η εποχή αυτή θα είναι άκρως δυναμική.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Η συναισθηματική σας ζωή θα βελτιωθεί χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη. Θα αυξηθεί ο αριθμός του περίγυρου σας, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί να μην εκθειάσετε τα νέα άτομα που θα μπουν στη ζωή σας. Όλα με μέτρο.

2ΤΑΥΡΟΙ

Τα οικονομικά που είναι ο τομέας που σας απασχολεί πιο πολύ από κάθε τι θα έχουν επιτυχία. Κι εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί καθότι η παρουσία του Ποσειδώνα μας δημιουργεί ψευδαισθήσεις.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι σας ζώδιο του Τοξότη τα αισθηματικά σας βαίνουν καλώς. Προσέξτε, όμως, να μην ενθουσιάζεστε πολύ καθότι οι μεγάλες προσδοκίες συχνά ματαιώνονται και δημιουργούν θυμό και απογοήτευση.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Είστε σε πολύ καλή φάση. Εχετε ευδιαθεσία και ευδαιμονία. Επιδιώκετε το ευ ζην και τα καταφέρνετε αρκεί να μην έχετε πολλές απαιτήσεις από τους άλλους. Να εξαρτάστε μόνον από τις δικές σας δυνάμεις.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Εχετε τα φώτα επάνω σας και λάμπετε. Εκπέμπετε αγάπη που οι άλλοι εισπράττουν και σας την ανταποδίδουν. Είστε ιδιαίτερα αγαπητοί αυτόν τον καιρό και αυτό σας ανεβάσει ψυχολογικά.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Εχετε φορέσει τα ροζ γυαλιά και βλέπετε τα πράγματα αισιόδοξα όσο ποτέ. Προφανώς θα ζήσετε έναν έρωτα που θα σας συνεπάρει. Μην επενδύετε πολλά και να είστε προσεκτικοί για να μην απογοητευτείτε.

7ΖΥΓΟΙ

Oι φίλοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας και σας περιβάλλουν με αγάπη. Μαζί τους θα ψυχαγωγηθείτε και θα περάσετε μία όμορφη εβδομάδα. Όταν σκεφτόμαστε θετικά ελκύουμε τη θετική πραγματικότητα.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας στα οικονομικά. Επειδή τίποτε δεν μας χαρίζεται πρέπει να επενδύσετε στο συγκεκριμένο τομέα για να σας χαμογελάσει η εύνοια της Αφροδίτης.

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Είναι μία από τις πιο όμορφες εβδομάδες του έτους. Με Ηλιο, Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιό σας λάμπετε και μπορείτε να ζητήσετε τα πάντα από τη ζωή. Το συναίσθημα είναι γλυκύτατο και το δίνετε απλόχερα. Το σύμπαν θα σας το επιστρέψει πολλαπλασιασμένο.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη δεν είναι μία ευχάριστη θέση για σας. Κλείνεστε στον εαυτό σας και δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας που είναι μπλοκαρισμένα. Χρησιμοποιείστε αυτήν την εποχή για να κάνετε ενδοσκόπηση.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η διάθεσή σας είναι εξαιρετική και εσείς είστε ανεβασμένοι. Οι φίλοι και ο περίγυρος το εισπράττει και σας το επιστρέφει. Είστε κοινωνικοί και γίνεστε δημοφιλείς με έντονη διάθεση για φλερτ, αλλά όχι κάτι σοβαρό.

12ΙΧΘΥΕΣ

Ο επαγγελματικός στίβος ευνοείται κυρίως για εσάς που ασχολείστε με το ελεύθερο επάγγελμα. Να μην το παρακάνετε με τις επαγγελματικές δραστηριότητες καθότι αναγκαστικά θα πρέπει να θυσιάσετε την προσωπική σας ζωή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.