Αρχική Αστρολογικές προβλέψεις 1 – 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

1 – 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 Αστρολογικές προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινάει με την παιγνιδιάρα Σελήνη στους Διδύμους και την επομένη το πρωί πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερου που ονομάζεται Υπέρ Σελήνη καθότι βρίσκεται στην κοντινότερη απόσταση από τη Γη για αυτό και φαίνεται μεγαλύτερων διαστάσεων. Φέρνει συναισθηματικές εξάρσεις και ποσειδώνιες επιρροές. Επειδή συμμετέχει και ο Ουρανός με επαναστατικές τάσεις ενδέχεται να έχουμε αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό.

Στις 3 του μήνα το εξάγωνο Αφροδίτης Ποσειδώνα δείχνει τη δυνατότητα ενός ρομαντικού έρωτα, την αλληλεγγύη, αλλά και την έμπνευση στους καλλιτέχνες.

Την ημέρα των Φώτων η σύνοδος Αρη Δία είναι μία δυνατή όψη, η οποία μπορεί να φέρει μία μεγάλη επιτυχία. Θα πρέπει να χειριστούμε σωστά τη δύναμη αυτή ώστε να μην οδηγηθούμε σε ακραίες καταστάσεις.

Και στις 7 του μήνα θα υπάρχει αρκετά ενεργειακό δυναμικό πεδίο όπου θα ευνοηθεί η δημιουργικότητα και θα επιτευχθούν οι στόχοι, οι οποίοι θα έχουν μακροβιότητα.

Ας εξετάσουμε πως ενδέχεται να επηρεάσουν τα άστρα το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Μην ξεχνάμε ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ανεπανάληπτος. Γι αυτό θα πρέπει να εξετάζουμε το προσωπικό μας ωροσκόπιο.

 

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΧΑΡΑ, ΥΓΕΙΑ. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑ.

Ιωάννα Αυγερινού (βιογραφικό)

1ΚΡΙΟΙ

Ο νους σας είναι στην καριέρα σας. Επιθυμείτε να ανοίξετε τα φτερά σας για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά οι υποχρεώσεις της οικογενειακής εστίας σας επιβάλλουν να φροντίσετε τα άτομα που σας χρειάζονται. Αυτό επιβραδύνει την εξέλιξη στον επαγγελματικό στίβο.

2ΤΑΥΡΟΙ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στον Καρκίνο σας κάνει εξαιρετικά αγαπητούς και περιζήτητους. Ξέρετε να κάνετε τους άλλους να περνούν καλά μαζί σας. Περιστοιχίζεστε από αγάπη. Προσέξτε το Σαββατοκύριακο μήπως ξεσπάσουν εντάσεις.

3ΔΙΔΥΜΟΙ

Η χρονιά και η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιό σας που σας χαρίζει αισιοδοξία και χαρά. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μετριάζει τη θετικότητα, αλλά εσείς τα ξεπερνάτε όλα με την καλή και παιχνιδιάρικη σας διάθεση. Προσοχή στα οικονομικά σας.

4ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Φανταστική θα έλεγα η έναρξη της χρονιάς με την πανσέληνο στο ζώδιό σας. Είστε στο επίκεντρο των φώτων και νοιώθετε ζεστασιά που θέλετε να την δώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οσοι είστε μόνοι ενδέχεται να βρείτε έναν Ερωτα που θα σας απογειώσει.

5ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Μπορεί η Πανσέληνος στον Καρκίνο να σας κάνει εσωστρεφείς και να θέλετε ήσυχα πράγματα για την Πρωτοχρονιά, αλλά την Τετάρτη και την Πέμπτη όπου η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας επιθυμείτε να εκφράσετε τα πλούσια συναισθήματα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

6ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η νέα χρονιά κάνει ποδαρικό με τις πιο ευοίωνες συνθήκες. Γίνεστε δημοφιλείς, ρομαντικοί, ευαίσθητοι και τρυφεροί. Όλα τα θετικά ενισχύονται την Παρασκευή και το Σάββατο με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Εάν νοιώθετε κουρασμένοι θα βρείτε την ευκαιρία να αναπαυθείτε.

7ΖΥΓΟΙ

Με πολύ ευοίωνες συνθήκες ξεκινάει η νέα χρονιά και με πολλές υπερβολές στο ξεφάντωμα. Στα μέσα της εβδομάδας κάνετε λίγο κράτημα στις δυνάμεις σας και στο τέλος της εβδομάδας παρασύρεστε και πάλι σε ατασθαλίες. Περίεργη μου φαίνεται η συμπεριφορά αυτή.

8ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Εχουμε πει ότι είστε αυτοί που ευνοούνται περισσότερο από όλους αυτή τη χρονιά, αλλά δεν σας κουράζει να το ακούσετε άλλη μία φορά. Η πρώτη εβδομάδα της χρονιάς είναι γεμάτη ρομαντισμό, αισθισιασμό και τρυφερότητα που είναι ιδιότητες που σας χαρακτηρίζουν πάντα. Θα περάσετε υπέροχα κοντά στα αγαπημένα σας άτομα. Τι άλλο θέλετε?

9ΤΟΞΟΤΕΣ

Κι ενώ έχετε τραβήξει μία ανάσα από τότε που έφυγε ο Κρόνος από το ζώδιό σας θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας καθότι ο Κρόνος σας καλεί σε τάξη και δεν πρέπει να αφήσετε εκκρεμότητες. Διακατέχεστε από άγχος, το οποίο πρέπει να αποβάλλετε. Δεν υπάρχει λόγος να φθείρεστε, αλλά να ενεργήσετε δυναμικά για την επίλυση των προβλημάτων που προφανώς θα ανακύψουν.

10ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Πάντα η Πανσέληνος δημιουργεί την ανάγκη να είμαστε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Η ανάγκη αυτή ενισχύεται όταν αυτό το φαινόμενο δημιουργείται ακριβώς στο ζώδιό μας. Γι αυτό να μεριμνήσετε εγκαίρως να μην είστε μόνοι στην αρχή της εβδομάδας και κυρίως την Τρίτη. Διακατέχεστε από μία τάση υπερβολής την οποία μπορείτε να μετριάσετε με την παροιμιώδη σοφία σας.

11ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η έναρξη της χρονιάς σας βρίσκει με τις «κλειστές» σας καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον Αιγόκερω δηλαδή στον 12 σας οίκο οπού εστιάζονται τα απωθημένα σας και ό τι παραμένει κρυφό και ανομολόγητο. Ευτυχώς που στα μέσα της εβδομάδας τα κέφια αλλάζουν και επιθυμείτε την επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

12ΙΧΘΥΕΣ

Με το Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού η ζωή σας βελτιώνεται και η επιθυμία σας να βρίσκεστε με αγαπημένα πρόσωπα πραγματοποιείται και περνάτε όμορφες ερωτικές στιγμές. Είστε δοτικοί με τους άλλους και παίρνετε χαρά από τη χαρά τους. Εχετε την ικανότητα να δώσετε συμβουλές και βοήθεια στον περίγυρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.