Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 13 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ” FORCE DE VENTE TOURISME SELECTOUR 2017 ” ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

13 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ” FORCE DE VENTE TOURISME SELECTOUR 2017 ” ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 12 ΕΩΣ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Yalos Tours στην διεθνή έκθεση IFTM TOP RESA στό Παρίσι από τις 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2017.

Με μεγάλη χαρά, τονίζουν οι υπεύθυνοι, του Yalos Tours, διαπιστώσαμε ακόμα μία φορά ότι οι Γάλλοι φίλοι μας, στηρίζουν σταθερά τον ελληνικό τουρισμό και θέλουν να επισκευθούν τις ομορφιές της Ελλάδας και τα όμορφα νησιά μας.

 

Κατα τη διάρκεια της  κ. Χρήστος Παναρέτου εκπρόσωπος του γραφείου Yalos Tours και επίσημος οργανωτής και συνεργάτης εδώ και πολλά χρόνια με τον όμιλο Selectour μαζί με τον πρόεδρο του Ομίλου κύριο Laurent Abitbol και την κυρία Sophia Belkhir υπεύθυνη οργάνωσης συνεδρίων και μάρκετινγκ του ομίλου είχαν συνάντηση στο περίπτερο με την υπουργό Τουρισμού Κα Έλενα Κουντουρά, παρουσία της Διευθύντριας του ΕΟΤ στο Παρίσι Κας Δήμητρας Βοζίκη και του Κου Κωνσταντίνου Τσέγα γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, όπου ανακοινώθηκε επίσημα η οργάνωση τού 13ου συνεδρίου δυναμικής πωλήσεων του Ομίλου Selectour (FORCE DE VENTE TOURISME SELECTOUR 2017) στην Αθήνα από τις 12 έως 15 Οκτωβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Αφού τους ευχαρίστησαν για την συνεργασία τους κάλεσαν επίσημα να συμμετέχουν στο συνέδριο.

Πρέπει να επισυμάνουμε επίσης την καλή συνεργασία του Ομίλου Selectour με την AEGEAN αφού έχει αναλάβει αποκλειστικά την μετακίνηση των γάλλων πρακτόρων από επτά διαφορετικές πόλεις της Γαλλίας πρός την Αθήνα .

Οι 180 τουριστικοί πράκτορες που θα συμμετέχουν έχουν επιλέξει σαν θέμα για το συνέδριο για την δυναμική των πωλήσεων τους:

‘’Τι μας δίδαξε η Αρχαία Ελλάδα στον τομέα της εμπορικής κατάκτησης’’

( Ce que la Grece Antique nous a apris en matiere de conquete commerciale ).

Mας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουμε την δυναμική που έχει σήμερα η Αθήνα σαν προορισμός, μέσα από την μακράν και συναρπαστική ιστορία της, προσφέροντας στούς επισκέπτες μία μοναδική εμπειρία: Ένα ταξίδι, ένας προορισμός πάνω από 6000 χρόνια ιστορίας.

Φυσικά θα γίνει μια δυναμική παρουσίαση γενικότερα της Ελλάδος και του τουριστικών δυνατοτήτων της σε όλους τους πράκτορες που θα συμμετέχουν στα διάφορα ατελιέ .

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ SELECTOUR:
Είναι το νούμερο 1 δίκτυο ανεξάρτητων ταξιδιωτικών γραφείων με 1200 γραφεία στην Γαλλική Επικράτεια και σε μερικές χώρες εκτός Γαλλίας. Γεννήθηκε μετά στην συγχώνευση των δικτύων Reseau Selectour και Afat Voyages το 2013.
Είναι αναγνωρισμένη αλυσίδα γραφείων στην γαλλική αγορά, τόσο στον τομέα των τουριστικών πακέτων, όσο και για οργάνωση επαγγελματικών ταξιδίων .

Επιγραμματικά η SELECTOUR είναι :
• 1200 γραφεία πώλησεων

• 45 Χρόνια εμπειρίας και ικανοποιημένων πελατών
• 4000 Tαξιδιωτικοί Συμβούλοι

• Προσφέρουν περισσότερα από 20 000 ταξίδια σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο
• 2 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως

Yalos Tours

Το τουριστικό γραφείο Yalos Tours συνεργάζεται με περίπου 2700 μικρά γαλλόφωνα γραφεία, προσπαθεί να αναδεικνύει σε αυτά τα νησιά μας, να ενημερώνει για τις κρυφές ομορφιές της Ελλάδας και τις δυνατότητες που υπάρχουν προσφέροντας ποιοτικά προγράμματα ‘’a la carte’’.

Προσπαθεί επίσης να αυξήσει τις συνεργασίες και με άλλα μικρά γαλλόφωνα γραφεία με σκοπό την προώθηση του ελληνικού Τουρισμού σε όλες τις γαλλόφωνες χώρες. Με την βοήθεια του ιντερνετικού κόμβου του, www.yalostours.com που είναι μόνο στην Γαλλική γλώσσα γίνεται προβολή τουριστικών πακέτων και προώθηση ξενοδοχείων και περιοχών σε όλη την Ελλάδα.

Η Ελλάδα αποτελεί ένα πολύ αγαπητό και προσιτό προορισμό για τους Γάλλους τουρίστες και τα μυνήματα είναι πολύ θετικά για την επόμενη τουριστική σαιζόν, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα από τους γάλλους τουριστικούς πράκτορες καθώς προγραμματίζονται περισσότερες πτήσεις πρός τα ελληνικά αεροδρόμια για το 2018 .

Στην έκθεση δώθηκε η ευκαιρία στο Yalos Tours για συναντήσεις με πολλά γραφεία-συνεργάτες  (Β2Β), καθώς επίσης και με τουρ οπερέιτορς που προωθούν την Ελλάδα και θέλουν να ετοιμάσουν τα προγράμματα τους για την καινούργια σαιζόν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.