Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Royal Caribbean αποκαλύπτει τη νέα εικόνα της περιπέτειας με το Symphony...

Η Royal Caribbean αποκαλύπτει τη νέα εικόνα της περιπέτειας με το Symphony of the Seas 

Ο καλύτερος συνδυασμός οικογενειακών διακοπών και περιπέτειας θα κάνει το ντεμπούτο του το 2018

Η Royal Caribbean International θα προσφέρει το 2018 μια νέα εμπειρία ταξιδιού που επαναπροσδιορίζει την έννοια των καλοκαιρινών διακοπών και της περιπέτειας. Το Symphony of the Seas, το νεότερο πλοίο της εταιρίας, φέρνει κοντά τα βραβευμένα και αναγνωρισμένα χαρακτηριστικά που μόνο η Royal Caribbean διαθέτει με ξεχωριστές εμπειρίες που θα συνεχίσουν να εμπνέουν το αίσθημα της περιπέτειας ανάμεσα σε επισκέπτες όλων των ηλικιών. Νέες γαστρονομικές προτάσεις και οικογενειακές δραστηριότητες, πρωτόγνωρες εναέριες εμπειρίες, διασκέδαση στον πάγο και το νερό και η πιο εντυπωσιακή οικογενειακή σουίτα έρχονται να προστεθούν στα ήδη ξεχωριστά γνωρίσματα της εταιρίας όπως μπάρμεν-ρομπότ στο Bionic Bar – το εμβληματικό Aqua Theater που παρουσιάζει ασυναγώνιστες παραστάσεις τόσο στο νερό όσο και στον αέρα και η Ultimate Abyss, η ψηλότερη τσουλήθρα εν πλω – για ένα συναρπαστικό crescendo από εμπειρίες, που πλαισιώνουν την καινοτόμα ιδέα των επτά γειτονιών (seven-neighborhood concept)  των βραβευμένων πλοίων της κατηγορίας Oasis. 
      Το Symphony of the Seas θα διεκδικήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο όταν θα κάνει το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 2018 για την εναρκτήρια σεζόν του στην Ευρώπη. Το αρχιτεκτονικό αυτό θαύμα θα διαθέτει περισσότερες καμπίνες με μπαλκόνια με θέα στον ωκεανό και τις μοναδικές συνοικίες του Boardwalk και του Central Park, όπως το “αδελφό” του πλοίο Harmony of the Seas. Αλλά υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο σε αυτό το πλοίο από το εντυπωσιακό μέγεθος του.        
     “Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε στο στόλο μας το Symphony of the Seas, την πιο τολμηρή μας σύνθεση, προσφέροντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Royal Caribbean με νέες εκπλήξεις για τους επισκέπτες μας για να δημιουργήσουμε διακοπές που οι λάτρεις της περιπέτειας όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν μαζί”, δήλωσε ο Michael Bayley,Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean International. “Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια εξελιγμένη εμπειρία διακοπών που θα επιτρέψει στους επιβάτες μας να ζήσουν το πάθος τους χωρίς συμβιβασμούς. Το Symphony θα προσθέσει στο στόλο της Royal Caribbean τις πιο πρωτοποριακές, ευέλικτες και ψηφιακά βελτιωμένες εμπειρίες.”

Το Boardwalk στα καλύτερά του
     Το Symphony of the Seas θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της φημισμένης γειτονιάς Boardwalk της Royal Caribbean, που θα χαρακτηρίζεται από αστείρευτη ενέργεια, διαδραστικές εμπειρίες και live εκδηλώσεις οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ατελείωτη διασκέδαση σε όλες τις ηλικίες. Το Playmakers Sports Bar & Arcade θα είναι το μέρος για να παρακολουθήσετε τους “μεγάλους αγώνες” από όλο τον κόσμο σε 30 μεγάλες οθόνες τηλεόρασης, εξασφαλίζοντας ότι όλοι έχουν την καλύτερη θέση στο “σαν στο σπίτι τους” για να πανηγυρίσουν για την αγαπημένη τους ομάδα.
      Κατά μήκος του Boardwalk, το sports bar και η στοά θα είναι ένα hot spot για τις οικογένειες που θα απολαύσουν φτερούγες κοτόπουλου, μπιφτέκια και μπύρα draft, καθώς και διαγωνισμούς με Pacman, Star Wars Battle Pod, Ice Skeeball και άλλα δημοφιλή παιχνίδια. Στην απέναντι πλευρά, ακριβώς δίπλα στο διάσημο χειροποίητο καρουσέλ του Boardwalk, το κατάστημα Sugar Beach με γλυκά και παγωτά θα δελεάσει τους ενήλικες και τα παιδιά με πολύχρωμoυς τοίχους από πακέτα με καραμέλες, βουνά από παγωτό και άφθονες γεύσεις από σιρόπι για να τα συνοδεύσετε. Το πιο γλυκό αυτό σημείο του πλοίου θα περιλαμβάνει επίσης δραστηριότητες που όλη η οικόγενεια θα μπορεί να παρασκευάζει και να ψήνει γλυκίσματα.
       Οι πολυαναμενόμενες προσθήκες στο Boardwalk σκοπό έχουν να ενδυναμώσουν τη δημοτικότητα της γειτονιάς. Η Ultimate Abyss θα ταξιδέψει μόνο τους γενναίους στην καρδιά του Boardwalk για να απολαύσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη. Το Johnny Rockets είναι το μέρος όπου burgers,τηγανιτές πατάτες και μιλκσέικ θα συνδυαστούν μοναδικά με τη μουσική και την ψυχαγωγία των 50s. Το εμβληματικό Aqua Theater θα σας μαγέψει με τις νυχτερινές του παραστάσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν ακροβατικές επιδείξεις υψηλού επιπέδου που μόνο στο Symphony of the Seas θα βρείτε.

 Ultimate Family Suite
     Το Symphony θα εισαγάγει την πιο πρωτοποριακή σουίτα για οικογένειες στον κόσμο. Η επόμενη γενιά οικογενειακών καταλυμάτων, η Ultimate Family Suite δύο επιπέδων κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα για όσους είναι νέοι και νέες στην καρδιά και διαθέτει πρωτόγνωρα χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων μια εντυπωσιακή τσουλήθρα από το υπνοδωμάτιο των παιδιών μέχρι το σαλόνι, ένας τοίχος LEGO που εκτείνεται από την οθόνη ως το πάτωμα, ένα τραπέζι στυλ χόκεϊ και δύο άνετες ξαπλώστρες για χαλάρωση.
          Μια ξεχωριστή αίθουσα τηλεόρασης με οθόνη 3D σε στυλ κινηματογράφου, εξοπλισμένη με μηχανή ποπ κορν και μια βιβλιοθήκη βιντεοπαιχνιδιών θα προσφέρει στους “παίκτες” κάθε οικογένειας μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Και αυτά μόνο στο εσωτερικό!
Το 20 τ.μ. μπαλκόνι που αγκαλιάζει περιμετρικά την καμπίνα περιλαμβάνει ένα τραπέζι μπιλιάρδου, δυνατότητα αναρρίχησης και ένα υδρομασάζ  μεγάλου μεγέθους που θα προσφέρει απαράμιλλη θέα στον ωκεανό. Η Ultimate Family Suite εκτείνεται σε 125 τ.μ και μπορεί να στεγάσει μια οικογένεια οκτώ ατόμων σε δύο κρεβατοκάμαρες  αξιοποιώντας κάθε εκατοστό του χώρου για να υπηρετήσει τη φαντασία και την απόλαυση στην πιο ευχάριστη διαμονή που μπορείτε να φανταστείτε. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, οι επιβάτες στην Ultimate Family Suite θα έχουν το δικό τους προσωπικό Genie για να φροντίζει τις ανάγκες τους, απολαμβάνοντας όλες τις υπηρεσίες και τις παροχές υψηλής ποιότητας της Royal Suite Class. Αυτή η απόλυτη έκφραση της απόλαυσης των οικογενειακών διακοπών έρχεται να ενωθεί με την μεγάλη ποικιλία των σύγχρονων σουιτών που διατίθενται σε όλο το πλοίο, από τις Loft Suites με θέα που κόβει την ανάσα μέχρι τις  ευρύχωρες υπερ-πολυτελείς Οwner’s Suites.

Μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες
       To Symphony θα εισαγάγει νέες δημιουργίες και συνθέσεις φαγητών και ποτών στην ήδη μεγάλη ποικιλία του με περισσότερα από 20 Specialty και Complimentary εστιατόρια στις επτά γειτονιές του πλοίου. Το Hooked,το πρώτο εστιατόριο θαλασσινών σε αισθητική Νέας Αγγλίας στην Royal Caribbean, θα διαθέτει φρέσκα θαλασσινά και ένα ξεχωριστό μπαρ που θα σερβίρει στρείδια. Στο μπροστινό μέρος του πλοίου στο Solarium, το εκλεπτυσμένο αυτό εστιατόριο προσφέρει απίστευτη θέα στον ωκεανό και σερβίρει μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Το El Loco Fresh θα προσφέρει γευστικά, κατά παραγγελία tacos, burritos και άλλα δημοφιλή μεξικάνικα εδέσματα. Το υπαίθριο εστιατόριο θα φιλοξενήσει περισσότερους από 100 επισκέπτες στη Αθλητική Ζώνη (Sports Zone).
Τα κλασικά εστιατόρια που φέρουν την υπογραφή της εταιρίας όπως το Wonderland Imaginative Cuisine, το Jamie’s Ιtalian του Jamie Oliver, το 150 Central Park με το αμερικάνικο εποχιακό μενού, τοPark Café και το Izumi Hibachi and Sushi θα σας μυήσουν στην ανανεωμένη αισθητική τους και στις νέες σπεσιαλιτέ, προσφέροντας στους επιβάτες την μεγαλύτερη ποικιλία σε επιλογές γευμάτων.

Ψυχαγωγία στα ύψη
     Η απαράμιλλη διασκέδαση που προσφέρει η Royal Caribbean θα σας συναρπάσει ακόμα μια φορά με τις συναρπαστικές θεατρικές παραστάσεις που η μαγεία τους εκτείνεται πέρα από τη σκηνή μαγεύοντας το κοινό. Πιστή στις απαιτήσεις του κοινού, η εταιρεία έχει εντάξει στο πρόγραμμα του Symphony το εξαιρετικά επιτυχημένο “Hairspray” – το πρώτο musical του Broadway στη θάλασσα – σε μια ανανεωμένη εκδοχή του το οποίο θα παρουσιαστεί στο Royal Theatre μαζί με ένα νέο πρωτότυπο show της Royal Caribbean με το όνομα “Flight” που περιγράφει την εξέλιξη των αεροπορικών ταξιδιών και αποτίει φόρο τιμής στους φημισμένους αδελφούς Wright.
Στο AquaTheatre, ένα νέο show στο νερό, το “HiRo” θα σας καταπλήξει με τις εντυπωσιακές καταδύσεις και τα φαντασμαγορικά ακροβατικά. Το Studio B θα παρουσιάσει μια νέα περιπέτεια-ταξίδι στο χρόνο: μια επίδειξη στον πάγο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που ονομάζεται “1977” και θα μεταφέρει τους επιβάτες στο Λονδίνο την παραμονή του Ασημένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας, όταν τα Κοσμήματα του Στέμματος θα κλαπούν στη μεγαλύτερη ληστεία του αιώνα.
Για μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης στη θάλασσα, οι επιβάτες θα βιώσουν μια μοναδική εμπειρία με ακτίνες λέιζερ. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία και τα ειδικά εφέ θα μετατρέψουν το Studio B στη μεγαλύτερη και πιο ελκυστική αρένα λέιζερ στον κόσμο, καθώς η οικογένεια, οι φίλοι και οι “εχθροί” μάχονται για την τύχη του τελευταίου πλανήτη στον γαλαξία. Οι επιβάτες που αναζητούν μια πρόκληση μπορούν να δοκιμάσουν στο Symphony μια νέα εμπειρία Puzzle Break, όπου οι ομάδες θα αγωνιστούν ενάντια στο χρόνο,με κοινό στόχο να ξεφύγουν από το δωμάτιο-υποβρύχιο πριν τελειώσει η κλεψύδρα.

Όλα τα νέα Check-in για το κινητό στο Symphony 
        Οι τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες θα ενσωματωθούν στο Symphony of the Seas, συμπεριλαμβανομένης μιας επανασχεδιασμένης εμπειρίας check-in που εξαλείφει την αναμονή και αυξάνει την ταχύτητα. Η νέα αυτή λειτουργία θα αξιοποιήσει έναν συνδυασμό που περιλαμβάνει αναγνώριση προσώπου, γραμμωτούς κώδικες και φάρους για να κάνει την επιβίβαση λιγότερο χρονοβόρα. 
       Οι επισκέπτες θα κάνουν check-in μέσω της νέας εφαρμογής της εταιρείας και θα μπορούν να ανεβάζουν εύκολα  τις “selfie” τους για να δημιουργήσουν το λογαριασμό τους επί του σκάφους σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους. Κατά την άφιξη, οι επιβάτες θα περάσουν από μια οθόνη ασφαλείας και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν απευθείας στην καμπίνα τους όπου το κλειδί τους θα είναι έτοιμο και θα τους περιμένει. Εκτός από το check-in κινητής τηλεφωνίας, το Symphony θα διαθέτει όλη την πρωτοποριακή και βραβευμένη τεχνολογία επισκεπτών για την οποία είναι γνωστή η Royal Caribbean, όπως το VOOM – το γρηγορότερο internet στη θάλασσα, το καινοτόμο wayfinding και τα ψηφιακά μπαλκόνια.

Οι 7 γειτονιές σε τέλειο συγχρονισμό 
        Ένα πλοίο, επτά ξεχωριστές γειτονιές για εξερεύνηση από τις οικογένειες ή και ατομικά, το Symphony of the Seas είναι η απόλυτη παιδική χαρά για τους επιβάτες όλων των ηλικιών, με νέες εκπλήξεις να σας περιμένουν σε κάθε στροφή.

  • Boardwalk – Playmakers Sports Bar & Arcade και το κατάστημα Sugar Beach με γλυκά και παγωτά φέρνουν έναν νέο αέρα σε αυτόν τον υπαίθριο χώρο, εμπνευσμένο από τις νοσταλγικές παραθαλάσσιες προβλήτες του παρελθόντος. Το Boardwalk, με το πρωτότυπο χειροποίητο carousel, θα προσφέρει κλασική οικογενειακή διασκέδαση σε συνδυασμό με την θετική ενέργεια που εκπέμπουν τα φινετσάτα εστιατόρια, τα καταστήματα λιανικής πώλησης και όλες οι δραστηριότητες που περιλαμβάνει μια οικογενειακή ημέρα διασκέδασης. Η υπογραφή AquaTheatre, που βρίσκεται στην πρύμνη του πλοίου με θέα τον ωκεανό είναι μια εκθαμβωτική κατασκευή με αμφιθέατρο, όπου οι επιβάτες μπορούν να ζήσουν ακροβατικά που κόβουν την ανάσα και εκπληκτικές εναέριες καταδύσεις.
  • Central Park – Με περισσότερα από 12.000 πλούσια τροπικά φυτά, αυτή η ανοιχτή γειτονιά είναι ένα γαλήνιο καταφύγιο που διαθέτει πεζοδρόμια με ήσυχες γωνιές για ανάγνωση και χαλάρωση, μπουτίκ λιανικής πώλησης και Specialty εστιατόρια, όπως το Chops Grille, το Jamie’s Italian από τον Jamie Oliver, το 150 Central Park, Πάρκο και το Vintages μπαρ κρασιού. Το διευρυμένο Park Café με κοινόχρηστο τραπέζι και επιπλέον υπαίθρια καθίσματα με θέα στην κεντρική πλατεία είναι το ιδανικό μέρος για να συναντήσετε τους φίλους σας.
  • Εntertainment Place  – Μια μοντέρνα περιοχή νυχτερινών μαγαζιών, όπου τα πιο φιλικά μέρη εξυπηρετούν διαφορετικές διαθέσεις και προτιμήσεις. Η περιοχή αυτή είναι εγκατεστημένη στοCasino Royale, το οποίο θα λάβει τον τίτλο του μεγαλύτερου καζίνο στη θάλασσα, ενώ το Studio B, το οποίο θα φιλοξενήσει το παγοδρόμιο και το νεοεισαχθέν παιχνίδι με ακτίνες λέιζερ στο σκοτάδι. Το The Attic αποπνέει τη ζωντάνια ενός “comedy club” στο κέντρο της πόλης και μετατρέπεται σε σαλόνι για ποτά και χορό αργά το βράδυ, ενώ το Jazz on 4 παρουσιάζει ζωντανές εμφανίσεις τζαζ και μπλουζ παρέχοντας την δυνατότητα τραπεζιών για ζευγάρια και ομάδες.
  • Pool and Sports Zone – Το πιο δραστήριο και περιπετειώδες μέρος του πλοίου, συμπεριλαμβάνει  την Ultimate Abyss – την ψηλότερη τσουλήθρα στη θάλασσα, το τρίο νεροτσουλήθρων The Perfect Storm,τους δύο προσομοιωτές surf FlowRider, το μίνι γήπεδο γκολφ, την πισίνα καθώς και το νέο εστιατόριο El Loco Fresh.
  • Royal Promenade – Δείπνο, βόλτα στα μπαρ και αγορές αφθονούν σε αυτόν τον πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο στη θάλασσα. Το Promenade διαθέτει ένα καφέ, τους μπάρμεν-ρομπότ που φέρνουν την επανάσταση στο Bionic Bar (powered by Makr Shakr) και το Rising Tide Bar που μεταφέρει τους επιβάτες μέχρι το Central Park.
  • Youth Zone – Tα παιδιά και οι έφηβοι που αγαπούν την περιπέτεια μπορούν να απολαύσουν ένα μεγάλο φάσμα εγκαταστάσεων για νέους μέσα από έναν καινοτόμο προγραμματισμό στη θάλασσα που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτές τις ηλικίες, ο οποίος συμπεριλαμβάνει τη νέα πρόκληση του Puzzle Break, όπου οι ομάδες θα αγωνιστούν ενάντια στο χρόνο με κοινό στόχο να ξεφύγουν από το δωμάτιο-υποβρύχιο πριν τελειώσει η κλεψύδρα.
  • Vitality at Sea Spa & Fitness Center – Ψυχαγωγηθείτε, προπονηθείτε ή χαλαρώστε στο μεγαλύτερο σπα και γυμναστήριο στην ανοιχτή θάλασσα.

Το 25ο πλοίο του στόλου της Royal Caribbean, το Symphony of the Seas θα ταξιδέψει τον Απρίλιο του 2018, ξεκινώντας την καλοκαιρινή σεζόν στη Μεσόγειο, προσεγγίζοντας τα λιμάνια της Βαρκελώνης, της Πάλμα ντε Μαγιόρκα (Ισπανία), της Προβηγκίας (Γαλλία), της Φλωρεντίας / Πίζας, Ρώμης και Νάπολης (Ιταλία). Αρχίζοντας από τις 24 Νοεμβρίου 2018, το πλοίο-συνώνυμο της περιπέτειας θα κάνει το Μαϊάμι (Φλόριντα) το νέο του σπίτι, ταξιδεύοντας στην Ανατολική και Δυτική Καραϊβική με δρομολόγια 7 ημερών από το μοντέρνο και υπερσύγχρονο Τerminal A του PortMiami. Το Symphony of the Seas θα διαθέτει 16 καταστρώματα, ζυγίζοντας περισσότερους από 230.000 τόνους, θα μπορεί να φιλοξενήσει 5,500 επιβάτες σε δίκλινες καμπίνες και θα διαθέτει διαθέτει 2,774 καμπίνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.