Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Mythos by Divani – Μυθικές γεύσεις σε ένα μαγικό περιβάλλον

Mythos by Divani – Μυθικές γεύσεις σε ένα μαγικό περιβάλλον

Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας και με μοναδική θέα στον Αργοσαρωνικό, το προσφάτως ανακαινισμένο εστιατόριο «Μύθος της Θάλασσας» του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso μετονομάζεται σε «Mythos by Divani» και υποδέχεται τον επισκέπτη στην πιο όμορφη γωνιά της πρωτεύουσας. Γαστρονομικές δημιουργίες με έμπνευση από τη μεσογειακή κουζίνα, ένα περιβάλλον απέριττης πολυτέλειας και η θαλασσινή αύρα που θυμίζει ατμόσφαιρα νησιού συνθέτουν ένα ανεπανάληπτο σκηνικό για τα καλοκαιρινά βράδια.

Η τοποθεσία
Ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, το εστιατόριο αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο σημείο συνάντησης των Αθηναίων στα Νότια Προάστια. Η πρόσφατη ανακαίνιση του χώρου και η αλλαγή του ονόματός του σε «Mythos by Divani» έδωσαν νέο αέρα φρεσκάδας και πολυτέλειας σηματοδοτώντας την έναρξη του καλοκαιριού και προσκαλώντας τον επισκέπτη να το γνωρίσει από την αρχή. Η ανεμπόδιστη θέα στα καταγάλανα νερά του Αργοσαρωνικού, οι μυρωδιές της θάλασσας που φέρνουν στον νου νησιώτικες εικόνες και η μοναδικής αισθητικής διακόσμηση του χώρου δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που συνδυάζει τον αρχοντικό χαρακτήρα των ξενοδοχείων του Ομίλου Διβάνη με την ανάλαφρη καλοκαιρινή διάθεση.

Ακούγοντας τα κύματα να αγκαλιάζουν την ακτή και με θέα στα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, κάθε επίσκεψη στο Mythos by Divani αναδεικνύεται σε μια ασυναγώνιστη εμπειρία.

Οι γεύσεις
Τα πιάτα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής με τις γαστρονομικές επιλογές να περιστρέφονται γύρω από τους θησαυρούς της θάλασσας και τη μεσογειακή κουζίνα, σε ένα μενού όπου η παράδοση συναντά τις σύγχρονες τεχνικές. Ξεκινήστε το γεύμα σας με μια κακαβιά όπως τη φτιάχνουν στα Δωδεκάνησα, γευτείτε θαλασσινά μαγειρεμένα σε κενό αέρος, απολαύστε μια ζουμερή αστακομακαρονάδα ή αφήστε τον μετρ να σας προτείνει κάποιο από τα ολόφρεσκα ψάρια που φθάνουν καθημερινά στην κουζίνα του εστιατορίου. Δεν λείπουν βέβαια και οι επιλογές για τους λάτρεις του κρέατος με το βοδινό μπιφτέκι Black Angus με μαύρη τρούφα και το Rib Eye Black Angus να κλέβουν τις εντυπώσεις, όσο τα επιδόρπια κλείνουν γλυκά κάθε δείπνο. Η σφαίρα σοκολάτας με μους Azelia Valrhona πάνω σε κέικ σοκολάτας αποτελεί τον απόλυτο πειρασμό, οι ζεστές φλογέρες γαλακτομπούρεκου φέρουν άρωμα παράδοσης διαθέτοντας ωστόσο ένα σύγχρονο twist καθώς σερβίρονται με παγωτό βανίλια και σιρόπι βύσσινο, ενώ τα παγωτά και οι γρανίτες ως συνώνυμο του καλοκαιριού βρίσκονται πάντα ανάμεσα στις must επιλογές.

Μόλις 18 χιλιόμετρα από το πολύβουο κέντρο της πόλης, στο ωραιότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας με μια θέα που μαγεύει και γεύσεις που μένουν ανεξίτηλες, το εστιατόριο Mythos by Divani του Divani Apollon Palace & Thalasso προσφέρει μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Divani Apollon Palace & Thalasso
Το Divani Apollon Palace & Thalasso αποτελεί μέλος των Leading Hotels of the World, και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών κι εγκαταστάσεων σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία. Το ξενοδοχείο παρέχει δύο εξωτερικές πισίνες, η μία εκ των οποίων με θαλασσινό νερό. Επιπρόσθετα, παρέχεται ιδιωτική αμμώδης παραλία, water sports, εντυπωσιακοί κήποι, γήπεδο tennis, ειδική διαδρομή για jogging έξω από το ξενοδοχείο και μαθήματα golf.

Εκεί βρίσκεται και το μεγαλοπρεπές Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3,500 τ.μ.  κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας αποτελεί το μοναδικό οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη κι άκρως προσεγμένη θαλασσοθεραπεία μέσα από μία ποικιλία θεραπειών και tailor-made προγραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, διασφαλίζοντας την παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας σε μία μοναδική εμπειρία.

Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη
Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη αποτελείται από επτά ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα (Αθήνα, Μετέωρα, Λάρισα και Κέρκυρα) μετρώντας 57 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας.

Με αφετηρία αξίες και ιδανικά που πηγάζουν από την αγάπη για τη φιλοξενία καθώς και τη μοναδικότητα των αναγκών του επισκέπτη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη εδραιώθηκε από νωρίς στον ελληνικό ξενοδοχειακό κλάδο. Οι πρωτοπόρες ιδέες που δεν παύει να εισάγει στον τομέα του Τουρισμού σε συνδυασμό με την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλες τις μονάδες του Ομίλου, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ξενοδοχείων του, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και την αφοσίωση στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας των επισκεπτών του, αναδεικνύουν τον Όμιλο Διβάνη σε πρωταγωνιστή στο χώρο του Ελληνικού Τουρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.