Αρχική Αθλητικά Το “Marathon European Youth Cup 2017” στον Μαραθώνα

Το “Marathon European Youth Cup 2017” στον Μαραθώνα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, διοργανώνει από Δευτέρα 17 έως Σάββατο 22 Απριλίου 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Μάκρης στο Δήμο Μαραθώνα, τον Διεθνή αγώνα Τοξοβολίας (Marathon European Youth Cup 2017) με συμμετοχή περισσότερων από 200 αθλητών, από 30 και πλέον χώρες.

Είσοδος Ελεύθερη.

«Είμαστε πανέτοιμοι για μια ακόμα πετυχημένη διοργάνωση. Οι δυσκολίες είναι πολλές, κυρίως οικονομικές, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Άλλωστε στην δική μας φιλοσοφία δεν έχει θέση η γκρίνια. Εμείς έχουμε μάθει πια να ψάχνουμε τους τρόπους να πετύχουμε μόνοι μας. Και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας (ΕΟΤ) Πέτρος Συναδινός, ο οποίος συνέχισε: «Στην συγκεκριμένη διοργάνωση σημαντικό ρόλο και ατού για την ΕΟΤ είναι το Grand Prix του 2015. Μια διοργάνωση που έγινε επίσης στον Μαραθώνα». Στην Ελλάδα θα βρεθούν οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι αθλητές και αθλήτριες της τοξοβολίας έως 20 ετών, οι αυριανοί πρωταθλητές της τοξοβολίας. Αθλητές που θα διαμένουν στο Golden Coast του Μαραθώνα, όπου θα γίνει και η τελετή έναρξης της διοργάνωσης.

Ο Αγώνας πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.