Αρχική Βραβεία Χρυσές δακρίσεις για την Zeus International & το Wyndham Grand Athens

Χρυσές δακρίσεις για την Zeus International & το Wyndham Grand Athens

Η εταιρεία Zeus International και το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens απέσπασαν 2 Χρυσά Βραβεία στις κατηγορίες «Στρατηγική & Καινοτομία» και «Ξενοδοχεία & Resorts» στην 4η τελετή απονομής των Tourism Awards που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017.
Συγκεκριμένα:
–          το Wyndham Grand Athens απέσπασε Χρυσό Βραβείο ως το καλύτερο «Ξενοδοχείο Πόλης»

–          και η Zeus International απέσπασε Χρυσό Βραβείο για την «Στρατηγική Συνεργασία της με την Wyndham Hotel Group» την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα στον κόσμο.  

Για 4η συνεχή χρονιά στα Tourism Awards βραβεύθηκαν βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και φορέων σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure και πρωτοβουλίες οι οποίες ενισχύουν την καινοτομία και την ποιότητα του ελληνικού τουρισμού. Φέτος, συμμετείχαν στην τελετή περίπου 700 στελέχη και προσωπικότητες του ελληνικού τουρισμού ενώ περισσότεροι από 7.000 θεατές παρακολούθησαν την τελετή μέσω live streaming.
 
Τα Tourism Awards 2017 διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.  Όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 25μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή με πρόεδρο την κα Μάγια Τσόκλη και μέλη πανεπιστημιακούς, subject-matter experts και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας.
 
Τα βραβεία παρέλαβαν η Marketing Manager κα Κωνσταντίνα Τσαντάκου και η Sales Manager κα Φαίη Νικολέτου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.